Ba In Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Florence

De Fashion Design drie jaar cursus heeft als doel om de student een solide basis met betrekking tot de verschillende aspecten van dit gebied, het verkennen van zowel de methoden en de technisch-operaties kant, waardoor een zeer flexibele specialist staat zijn te werken in verschillende soorten omgevingen en disciplines vormen: van de kleine ambachtelijke producent, naar de kleine en middelgrote omvang van de onderneming, helemaal tot aan de grootste multinationals.

Titel - Deze BA is erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Level I en kenmerkt 180 studiepunten.

Beroepsprofielen: Modeontwerper, Textielontwerper, Productmanager Dit is een driejarige cursus die in de Engelse taal wordt gegeven, gebaseerd op het succesvolle en geavanceerde onderwijssysteem van IED, die voortdurend hooggeschoolde creatieve afgestudeerden opwekt die zich op alle niveaus en op alle gebieden succesvol vestigen Van de mode-industrie.

Om het vertrouwen in het ontwerp basics krijgen, het eerste jaar programma omvat theoretische studies als praktijkgerichte modules gericht op het ontwerpen. In het tweede jaar studies gaan op de kennis die studenten in de voorgaande 2 semesters hebben verworven. De derde en laatste jaar is gewijd aan het verbeteren van het werk vaardigheden tot professionele industrie standaarden. Daarom worden de vijfde en zesde semester gewijd aan de Final Project en de voorbereiding van de studenten voor hun professionele leven na IED.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan