Ba in Fashion Management

Media Design School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in Fashion Management

Media Design School

s

Wat doet de MD.H?

In zeven semesters de in aanmerking komende docenten geven ontluikende Fashion managers en mode managers een uitgebreide en brede expertise in beheer, Producten en brand management met de nationale en internationale Textiel- en mode-industrie set focus. Ook belangrijke taalkundige en culturele studies vaardigheden worden aangeleerd. De hands-on projecten en de Praktikumssemester dienen voor het verbreden en verdiepen van de kennis en ervaring die essentieel zijn voor de leiders in de mode beheersgebied zijn.

Studenten van MD.H krijgen gratis toegang tot de wereldwijde trend informatienetwerk WGSN tijdens de studie.

Het interdisciplinaire eisen van Media Design School komt in de uitvoering van een aantal cursussen en projectmatig werken samen met de vertegenwoordigers van de cursussen "Fashion Design" en "Media en Communicatie Management" uitgedrukt.

Als onderdeel van de studie excursies worden uitgevoerd om de textiel- en mode-bedrijven, alsmede de reclame-, marketing- en communicatiebureaus in binnen- en buitenland aan studenten accurate en tijdige inzicht in het dagelijks werkende leven Fashion managers en mode managers te verlenen.

Feiten

  • Duur: 7 semesters
  • Type: Full Time
  • Credit Points: 210 ECTS
  • Graad: Bachelor of Arts (BA)
  • Release data: 25 april (Munich) | 1 oktober
  • Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn

Fashion Professionals in het midden van een wereldwijde business

Fashion Manager / binnenkant kleden de beslissing posities in de nationale en internationale bedrijven van 's werelds grootste consumptiegoederen. Met haar zakelijke en technologische expertise en met diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied Marketing, Communicatie en event management zij actief zijn een diverse, flexibele en creatieve omgeving. Fashion Manager / binnenkant een oor voor de wensen en behoeften van de klanten en zet design trends economisch winstgevend en met het oog op maatschappelijk verantwoord bestelling.

Hoe maak je een Fashion Manager / in (BA) te worden?

Algemeen entree hoger onderwijs of een erkende equivalent. Geen formeel onderzoek uitgevoerd in overeenstemming met § 11 BerlHG door de vakspecifieke toegang tot de universiteit kwalificatie is mogelijk. Persoonlijke kwalificaties: Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, fundamentele economische inzicht, kennis van het Engels, organisatorische vaardigheden, initiatief, leuke groep werk, interesse in de mode.

aanvraagprocedure

Een gedetailleerde toepassing, een persoonlijk gesprek en de succesvolle voltooiing van een toelatingsproef om te beslissen over de toelating.

De schriftelijke aanvraag omvat uw certificaten en een CV met foto.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Apr. 2019
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - Düsseldorf, Noordrijn-Westfalen
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Duitsland - München, Beieren
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan