Ba in film en televisie studies

University of Johannesburg

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in film en televisie studies

University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om toegepast competentie van leerlingen in Film en Televisie Studies te ontwikkelen. Applied competentie impliceert de acquisitie, analyse, interpretatie en toepassing van communicatie principes met betrekking tot Film- en Televisiewetenschap binnen relevante sectoren van de elektronische media en de audiovisuele sector. Bovendien zullen de studenten de mogelijkheid om te internaliseren, na te denken over, en effectief te communiceren strategische beslissingen en applicaties via de juiste en passende gebruik van wetenschappelijke taal en de technische terminologie in verband met Film- en Televisiewetenschap ontwikkelen. De kwalificatie zal effectief leren te vergemakkelijken door middel van de blootstelling aan en de toepassing van passende leerstijlen, waardoor de student mogelijk om te navigeren en holistisch beheren van de dynamische context van Film- en Televisiewetenschap.

Het curriculum voor de BA (Film- en Televisiewetenschap Studies) programma bestaat uit 24 semester modules als volgt samengesteld:

Eerste jaar Tweede jaar Derde jaar semester modules
Theory of Film and Television Studies 1A en 1B Theory of Film and Television Studies 2A en 2B Theory of Film and Television Studies 3A en 3B 6
Applied Film- en Televisiewetenschap 1A en 1B Applied Film- en Televisiewetenschap 2A en 2B Applied Film- en Televisiewetenschap 3A en 3B 6
Derde grote 1A en 1B Derde grote 2A en 2B Derde grote 3A en 3B 6
* Communicatie 1A en 1B * Communicatie 2A en 2B
of
Electieve 2A en 2B als Communication is geselecteerd als een belangrijke
4
** Engels 1C en 1D 2
10 semester modules 8 semester modules 6 semester modules 24
Majors: Een taal (Afrikaans, Engels, Frans, isiZulu en Sepedi), Communicatie, psychologie en sociologie.Alternatief majors: Een taal (Grieks, Latijn en Nieuwgrieks), antropologie en klassieke culturen en mythologieën. (Deze onderwerpen zijn beschikbaar voor studenten om uit te kiezen, op voorwaarde dat er geen tijdschema botsingen).

Keuzevakken: Een taal (Afrikaans, Engels, Frans, isiZulu en Sepedi), Communicatie als verplichte tweejarige minor , psychologie en sociologie..

Alternatief keuzevakken: Een taal (Grieks, Latijn en Nieuwgrieks), antropologie, klassieke culturen en mythologieën. Development Studies, Historical Studies en Wijsbegeerte. (Deze onderwerpen zijn beschikbaar voor studenten om uit te kiezen, op voorwaarde dat er geen tijdschema botsingen).

Communicatie (CMS) is verplicht tot het tweede jaar niveau voor alle studenten. Als CMS is gekozen als een belangrijke, moet een extra vier modules uit de lijst van de electieve minderjarigen worden opgenomen als een minderjarige electieve tot tweedejaars niveau. Als een belangrijke uitzondering CMS is gekozen uit de electieve majors, CMS is een verplicht minor tot tweedejaars niveau.
** Studenten die een A of B in matric hebben bereikt voor Engels kunnen vervangen Engels 1C en 1D met een ander keuzevak. Studenten die Engels selecteren als een belangrijke moeten registreren voor Engels 1A en 1B en kunnen vervangen door Engels 1C en 1D met een ander keuzevak. Student die Engels 1C en 1D passeert kan worden toegestaan ​​om te registreren voor Engels 2A en 2B naar het oordeel van het hoofd van de afdeling van het Engels.


Uitrusting: Film and Television Studies studenten zijn verplicht om digitale video-tapes waarop zij hun projecten zullen schieten kopen. Studenten kunnen worden verplicht om toegang te hebben / leveren hun eigen apparatuur om hun praktische opdrachten te voltooien. Studenten zijn niet toegestaan ​​in te schrijven voor deze mate voor het eerst in het tweede semester.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Johannesburg, Gauteng
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan