Ba In Film Studies

St. John International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Film Studies

St. John International University

BA in Film Studies

De Bachelor of Arts in Film Studies biedt studenten de mogelijkheid om te leren over invloedrijke filmmakers, vergelijken en bespreken de filmische werken van verschillende naties, verken de economische, ecologische en politieke krachten achter films en de relatie tussen film en andere kunstvormen te evalueren. Studenten in dit programma zal niet alleen krijgen een goed begrip van de complexe factoren die betrekking hebben op cinema, maar ook de nodige instrumenten om kritisch en aandachtig te denken over deze kunstvorm in relatie tot de filosofie van de integrale ecologie. Aanpak St. John International University om de filmwetenschap impliceert dat van een traditionele Humanities programma en de ontwikkeling van vaardigheden op een brede culturele en intellectuele basis. Als academische discipline, heeft filmwetenschap altijd sleutel voor de studie van de internationale cultuur, internationale identiteit en esthetiek geweest.Daarom is het doel van dit programma is om relevante theoretische studies combineren met geselecteerde case studies en de kritische / historische analyse van de cinema als een openbare kunst, creatieve industrie en sociaal fenomeen dat is eco-centric in dat zij het eco-systeem te zijn sterk verbonden met onze menselijke artistieke activiteiten. Door zijn ligging in het dynamische stedelijke omgeving van Turijn, het Film Studies programma op St. John International University is bijzonder goed geschikt voor de rijke culturele identiteit van de hedendaagse cinema te bestuderen. In feite, zullen de studenten in te gaan dan de academische grenzen van de universiteit om met film-activiteiten binnen de stad, zoals de Torino Film Festival, het Nationaal Museum van Cinema en de Film Commission in contact te komen staat. Om deel te nemen aan dit programma betekent, kortom, om te leren over de energie en de uitgestrektheid van morgen filmindustrie.


Krijgen 20% korting op SJIU's collegegeld als je via Masterstudies.com of Bachelorstudies.com juli 2013 van toepassing zijn op 31!


Leren door te doen

Alleen door persoonlijke en directe betrokkenheid kan een student het verbeteren van de kwaliteit van het leren Film Studies. De theoretische onderdelen zijn de eerste stap, die een onmisbare en belangrijke basis voor het begrip van de filmwetenschap vertegenwoordigen. Tegelijkertijd, cinema is een veld waar de studenten assimileren en betrokken raken door hun eigen praktische en directe ervaring.


Vanuit een perspectief, zullen de studenten deelnemen aan de kritische studie van de nationale bioscopen, internationale bewegingen film, grote en kleine filmmakers in verschillende tradities, en de economische, juridische en politieke krachten voor filmindustrie praktijk, film-en mediatheorie, en de relatie tussen film en de andere kunsten.

Op een andere basis, zullen de studenten de basiswoordenschat van de cinema te leren en ze zullen in de gelegenheid om scenarioschrijven oefenen, uit romans of persoonlijke ideeën, camera nemen, storyboards, filmen en monteren hebben. De studenten zullen ook de theorie van de cursus van toepassing op: editing, framing en schieten uit de stop motion film, experimentele video's, dit alles op basis van hun persoonlijke creativiteit en gevoeligheid.

St. John International University zal zijn van plan om een ​​goed uitgerust laboratorium, van camera tot de editing software te bieden aan de studenten van de filmwetenschap om hun eigen projecten te realiseren. De Film Studies cursus zal een interdisciplinaire opleiding te zijn, en het zal een uitwisseling van studenten ervaring en kennis met andere cursussen zoals fotografie, literatuur, architectuur, schilderkunst en tekenen vereisen.Vacatures

De BAin Film Studies biedt studenten de mogelijkheid om te leren over invloedrijke filmmakers, vergelijken en bespreken de filmische werken van verschillende naties, verken de economische, ecologische en politieke krachten achter films en de relatie tussen film en andere kunsten te evalueren. De afgestudeerden in Film Studies kunnen werken in de filmindustrie of televisie. Turijn is in staat hen twee lokale mogelijkheden te bieden: de National Cinema Museum van Turijn en de Film Commission Torino Piemonte.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Turijn
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Turijn
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan