Ba in film

Dillard University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in film

Dillard University

Missie

De Film programma biedt intensieve opleiding in een liberal arts instelling voor toekomstige filmprofessionals - schrijvers, regisseurs, producenten, ontwerpers, docenten en bijbehorende film beoefenaars. De hands-on Film programma benadrukt de holistische combinatie van film en filmproductie, met inbegrip van sterke schrijven, spreken en kritisch denken vaardigheden. Wetenschappelijke en creatieve context zijn voor de vrije kunsten studenten, evenals de student op zoek naar een intensieve voorbereiding voor de gevorderde studie in de film aangeboden. Studenten hebben de mogelijkheid op de Hollywood studio features, grote onafhankelijke filmproducties te werken en hun eigen prijswinnende korte films. Studenten worden voorbereid op graduate school kansen op gebieden zoals het schrijven, regisseren, produceren, design / techniek, productie management en onderwijs.

Student Learning Outcomes

  • Bereid je voor op een loopbaan in de entertainment-industrie op basis van verworven kennis door deelname aan voorstellingen, workshops, gastkunstenaar residenties en nationale film wedstrijden.
  • Aantonen dat een appreciatie van de kunsten door middel van blootstelling aan diverse onderzoeksperspectieven - historische, kritische en gedragsproblemen.
  • Blijk geven van bewustzijn en begrip van de Afro-Amerikaanse erfgoed door de studie van klassieke en moderne film.

Eisen voor Bachelor of Arts in Film

Voltooi een totaal van 122 credit-uren van de cursussen voor het afstuderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,790 USD
Locations
Verenigde Staten - New Orleans, Louisiana
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates