Ba in finance

Concordia College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in finance

Concordia College

financiën

Overweegt u een carrière in de financiële wereld? Afhankelijk van uw carrière ambities, de Offutt School of Business van Concordia College heeft een one-of-a-kind undergraduate ervaring. Wij combineren cutting-edge curriculum praktische real-world ervaring. U kunt betrokken te raken bij een van onze student beheerde fondsen om een ​​echte waardering voor wat een carrière zou kunnen worden krijgen.

We hebben twee graden die maximale flexibiliteit bieden om u - de student. Voor degenen die weten zou ze graag in financiën om te gaan, je kunt grote in finance. Heeft een * CFA (Chartered Financial Analyst) volgen, dat is bedoeld om jonge mannen en vrouwen voor te bereiden op het CFA Level One examen. Dit curriculum omvat ongeveer 80% van de kandidaat-Bank van Kennis, zoals voorgeschreven door CFA Institute richtlijnen. In hun junior jaar, kunnen studenten op zoek naar deze mate gelden voor de Certificate in Finance. Toelating tot dit programma geeft studenten de geloofwaardigheid evenals een stage en een individueel gekozen mentor. De belangrijkste heeft zes benodigde financiën cursussen, en twee keuzevakken.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in de financiële wereld, maar als een add-on voor een extra graad, de Offutt School biedt een bedrijf belangrijke met een concentratie in de financiële wereld. Deze graad heeft twee verplichte vakken en drie keuzevakken. Hoewel de eisen zijn lager dan de financiën belangrijke, de concentratie is vergelijkbaar met vele financiën majors op andere vier jaar instellingen.

Wilt u een internationale focus in? Tijdens het academiejaar 2015-16 zullen we bieden een week Exploration Seminar, "Business en Handel in Zwitserland." Breng een week in Zürich, Zwitserland, vergader- zakenlieden, nieuwere medewerkers en interview voor de zomer stages. In mei 2016, bieden wij de mogelijkheid om de twee weken door te brengen in Londen een bezoek aan het bedrijfsleven en de overheid toezichthouders. Je zult in staat zijn om de Amerikaanse Federal Reserve vergelijken met de Bank of England. Stages worden ook ontwikkeld in het bedrijfsleven als de overheid toezichthouders.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Moorhead, Minnesota
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates