Ba in games design & development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze bacheloropleiding Games Design & Development (Hons) wordt toegekend door Teesside University Op de bain Games Design en Development mate (Honours) in het Universitair Centrum Grimsby leert u hoe u afgewerkt en publiceerbare games te maken. Deze afgewerkte games zullen deel uitmaken van een portefeuille die u zal presenteren aan werkgevers aan het einde van je diploma te vormen. Het programma is gemaakt met directe input van de game-industrie. Sterker nog, we vroegen top gaming recruitment managers. Als u het inhuren van nieuwe mensen, wat voor soort game design en de ontwikkeling van vaardigheden zoekt u? De antwoorden zijn direct in de structuur van de mate toegevoerd. De aanzienlijk deel van het werk is praktisch, met een aantal academische, creatieve en reflexieve schrijven.

Er zijn geen examens of proeven - de indeling voor de graad is 100% gebaseerd op handed in opdrachten, zoals game graphics, 3D-modellen of voltooid games en game levels. Het programma wordt geleid en onderwezen door de industrie erkende en zeer ervaren docenten - elk met een passie voor videogames en voor het maken van uw student reis als creatief, informatief en zo leuk mogelijk te maken.

De mate is uitdagend, divers en zeer lonend. Het zit in de voorhoede van spellen onderwijs in het Verenigd Koninkrijk. De cursus is geaccrediteerd door TIGA, UKIE en we zijn een Unreal Academic Partner. Het Universitair Centrum Grimsby is ook een van de oprichters van de Britse University Games Syndicate (BUGS) met de BA (Hons) Games Design and Development erkend nationaal voor haar aanpak van de beroepspraktijk en voor zijn banden met de game-industrie.

BA (Hons) Games Ontwerp en ontwikkeling belangrijke informatie:

- Leer en praktijk hoe u 2D game graphics met Adobe Photoshop, Illustrator en andere 2D grafische hulpmiddelen maken - Ontwikkel je 2D-tekening vaardigheden om u te helpen visualiseren uw games en personages - Design en 3D-modellen en animaties voor games met behulp van standaard-industrie software zoals Autodesk Maya, 3DS Max, Cinema 4D, Blender en SoftImage - Gebruik onze state of the art motion capture mogelijkheid om extra realisme toe te voegen aan uw 3D-personages en games - Meet en werken met game-industrie professionals door middel van onze groeiende lijst van partners uit de industrie - Bezoeken van gasten docenten van een aantal van de Britse top games ontwikkelaars en executives - Bouw volledige games en game levels voor meerdere platforms met game-engines, zoals Unity, Unreal, CryEngine en Havok Vision - Werken in game development teams te produceren, project beheren en publiceren van uw eigen afgewerkte game-producten - Leer AGILE en SCRUM project management methoden voor de ontwikkeling van games - Er zijn geen examens of proeven - werk wordt beoordeeld door middel van praktische opdrachten zoals het maken van levels of het maken van 3D-modellen - Lagere collegegeld dan bijna alle andere vergelijkbare opleidingen en hogere één -op-een tutor tijd - State of the art spellen ontwikkeling eqiupment ondergebracht in een speciaal gebouwde GBP23 miljoen University Centre De BA (Hons) Games Design and Development is een relatief nieuw programma, zodat onze KIS gegevens nog niet laten zien hoe geweldig we echt zijn - maar de BA (Hons) Games Design and Development aan de Universiteit Centrum Grimsby is waar de studenten die een carrière wil in games kiezen voor het ontwikkelen, produceren en publiceren hun eigen games.

Ben je klaar om je spel te krijgen op?

Toelatingseisen:

Je zal een minimum van 200 UCAS punten nodig hebt of het bezit van een relevante Access Certificaat / Diploma met de juiste eenheden. In lijn met de groeiende deelname kort, echter, het Universitair Centrum Grimsby zal ook de aanvragen van studenten die formele kwalificaties missen moedigen. Houdt u er rekening mee dat de full-time toegang tot elk jaar van deze cursus moet zijn via de Universiteiten en Hogescholen Admissions Dienst (UCAS).

Internationale studenten vereisen ook een IELTS score van 5,5 in alle gebieden of een B2 gelijkwaardige Engels taal kwalificatie

Wat leert u:

JAAR 1 (niveau 4) - Certificaat stadium Het eerste jaar van de cursus is bedoeld om de belangrijkste vaardigheden die rechtstreeks in alle modules zullen voeden ontwikkelen. Het ontwikkelen van de productie methodieken, kern 3D-ontwerp en de ontwikkeling van vaardigheden, verhalend ontwerpen en ontwikkelen, creëren game personages in verschillende technologieën, het identificeren van en het werken met het platform technologieën en fundamentele spel programmering. Het eerste jaar is het gebouw van de game ontwerpers toolkit.

JAAR 2 (niveau 5) - Diploma stadium Het tweede jaar is waar je de competenties uit het eerste jaar in de werkpraktijk. Gebruiken en ontwikkelen van de huidige vaardigheden op het ontwikkelen van games, terwijl ook het gebruik van de nieuwe technologieën en het programmeren van methoden in motoren. Duwen de 2D- en 3D-mogelijkheden van de personages met behulp mocap technologie binnen spelletjes productie, het maken van complexe omgevingen, inclusief soundscapes en soundtracks en het verkennen van verhalende concepten verder. Studenten worden aangemoedigd om hun eigen games te maken en te werken als onderdeel van een game development studio - de voorbereiding van de echte wereld vaardigheden voor de industrie.

JAAR 3 (Niveau 6) - Honours Stage Een kans voor de studenten om de mogelijkheden volledig te verkennen en gebruik maken van de vaardigheden die ze hebben geleerd van de twee voorgaande jaren, het laatste jaar moedigt de studenten om samen te werken in teams om finalewedstrijden te produceren. Het maken van hun eigen keuzes op het platform, zullen de studenten werken aan een concept tot voltooiing notie ontwikkelen van games. Naar aanleiding van deze, zal werken op basis stages (afhankelijk van beschikbaarheid) zien de leerlingen zetten hun vaardigheden in werking op de werkplek. De schriftelijke studie zal demonstreren de studenten volledig begrip van de productie, ontwikkeling en academische opdrachtgevers dat ze hebben geleerd en geoefend.

Hoe wordt de cursus getoetst:

Terwijl op dit programma studenten zullen worden beoordeeld met behulp van verschillende methoden: essays / rapporten, tijdschriften / notebooks / schetsboeken, individuele en groepspresentaties, praktisch studiowerk, evaluatieve uitspraken, visuele analyse blijkt in ontwikkelingsstudies en creatieve resultaten en een eindwerk.

Werkgelegenheid informatie:

Na succesvolle afronding van deze opleiding, zal afgestudeerden worden uitgerust met de kennis en creatieve vaardigheden om een ​​nieuwe carrière, of vooraf een bestaande op het gebied van spellen design. Games ontwerpers in dienst zijn binnen studio; kunnen als spellen testers ontwerpers; illustratoren; kaart bouwers; animators en nog veel meer. Het produceren van games kunnen soms grote projecten te betrekken en als het ontwerp- en productieproces, gaat vaak gepaard met een heleboel andere mensen, zoals storyboard kunstenaars; grafisch ontwerpers en bouwers script.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Institute is one of the largest colleges in the UK and is situated in the picturesque county of North East Lincolnshire, on the East Coast of England. Grimsby is famous for its heritage as a thriv ... Lees meer

The Institute is one of the largest colleges in the UK and is situated in the picturesque county of North East Lincolnshire, on the East Coast of England. Grimsby is famous for its heritage as a thriving fishing port, has stylish café bars, pubs and restaurants and, within a few miles, you'll find stunning countryside and sandy beaches. So, as well as being a very friendly and affordable place to live and study, you'll have plenty to see and do in Grimsby. Lees Minder