Ba In Grafisch Ontwerp En Reclame

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Grafisch Ontwerp En Reclame

Frederick University

Het programma is ontworpen om toekomstige professionals in het veld Graphic Design die zal functioneren in de steeds veranderende wereld van de nieuwe eeuw voor te bereiden. Studenten zullen een vindingrijk beeldtaal te ontwikkelen en flexibel en laterale in hun benadering van het oplossen van complexe en schuine Art and Design problemen. Zij zullen zich terdege bewust van de sociaal-economische, culturele, politieke en ecologische context van de problemen van morgen Graphic Designers zijn.


Het programma heeft als doel:

 1. Om in visuele intelligentie te bevorderen - door mogelijkheid voor studenten om hun intellectuele, conceptuele en creatieve vaardigheden te ontwikkelen in de oplossing van de brede problemen.
 2. Om visuele geletterdheid te bevorderen - door mogelijkheid voor studenten om hun esthetische, analytisch en kritisch vermogen te ontwikkelen in het begrip en de articulatie van de Art and Design proces.
 3. Om VISUAL competentie te bevorderen - door te voorzien in de mogelijkheid voor studenten om manipulatieve en technologische vaardigheden om hedendaagse praktijk ondersteund door overdraagbare vaardigheden en zelfvertrouwen vaardigheden in mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie van belang te verwerven.

De voertaal is Engels.

Key Learning Outcomes

 1. Toepassing van kennis in de kunst en design met een capaciteit voor analyse en synthese in de beeldtaal.
 2. Demonstreer bewustzijn van de kunst en design proces gebruik te maken van de capaciteit voor de organisatie en planning.
 3. Demonstreer bewustzijn op de voorgrond van kennis op het gebied van kunst en design en op de opkomende communicatietechnologieën
 4. Aarding in basiskennis van de kunst en design beroep.
 5. Gebruik van visuele, mondelinge en schriftelijke communicatie in de moedertaal.
 6. Communiceer met experts op andere gebieden, zowel binnen als op het gebied Art and Design.
 7. Aantonen dat een appreciatie van diversiteit en multiculturaliteit, zowel op cultureel gebied als in de Art and Design praktijk
 8. Aantonen dat het vermogen om te werken in een internationale context in de Art and Design proces.
 9. Aantonen competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante kunst en design oplossen van problemen en besluitvorming.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van grafische communicatie-instrumenten. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de publieke of de particuliere sector als grafisch ontwerpers, visuele communicatoren, en reclame ontwerpers. De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in openbare of particuliere middelbare scholen.

Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Limasol, Limasol
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Limasol, Limasol
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan