Ba in grafische communicatie

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in grafische communicatie

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Bachelor of Arts in Grafische Communicatie
 • Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus)
 • Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks)
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Doelstellingen en doelstellingen

Het Graphic Communication-programma heeft tot doel:

 1. Zorg voor een geïntegreerd, stimulerend onderwijs in ontwerp voor studenten die een stevige basis willen krijgen in de praktijk van het vak, geïnformeerd door theorie en geschiedenis.
 2. Rusten studenten met de kennis en de juiste vaardigheden om effectief te opereren in een concurrerende en diverse design industrie.
 3. Stimuleren studenten om hun eigen belangen binnen het brede gebied van onderzoek die door het onderwerp te ontwikkelen en een reeks van intellectuele, visuele, technische en sociale vaardigheden te ontwikkelen.
 4. Leveren leerlingen met de middelen voor levenslang leren in de professionele of educatieve omgeving.
 5. Zorg voor reflecterende en responsieve grafische opleidingen die direct relevant is voor de veranderende behoeften van de creatieve en productie-industrie.
 6. Ontwikkel een scala aan processen en vaardigheden, waaronder ontwerpstudio-vaardigheden, multimediale vaardigheden, zakelijk bewustzijn en historische en theoretische kennis om individuele ideeën en oplossingen te testen.
 7. Leerlingen aanmoedigen om zich meer zelfkritisch, weer kritisch oordeel en uitdaging aannames en vooroordelen.
 8. Bieden studenten de mogelijkheid om te studeren en te oefenen grafisch ontwerp in het kader van het gebied van visuele communicatie of zich bezighouden met postdoctorale studie.
 9. Maken de studenten zich bewust van de professionele praktijk van het grafisch ontwerp; Dit zal worden bereikt door middel van een werkprogramma dat gastdocenten uit de industrie, real-life projecten, wedstrijden en studiebezoeken combineert.
 10. Het programma heeft zowel een academische en een marktoriëntatie. Het richt zich op het bestuderen en bespreken van ontwikkelingen in de grafische communicatie academische veld, maar het weerspiegelt ook de behoeften en eisen van de nationale en internationale grafische industrie.

Carriere vooruitzichten

In Grafische Communicatie het menselijk oog is de basis communicatiekanaal; de geschiedenis, de theorie en de praktijk van de grafische taal speelt een belangrijke rol als deze significant beïnvloedt ons dagelijks leven. Van dagbladen tot schoolboeken, de verpakking van producten in hypermarkten en de logo's op winkelborden, de bewegwijzering op de luchthavens en filmtitels, de reclamegigantsposters en de schermen van onze mobiele telefoons, grafische taal is aanwezig en wil communiceren. Voor de planning, organisatie en vormgeving van grafische taal - speciale kennis is vereist. De inhoud van het programma biedt studenten aanzienlijke gereedschappen en rust hen met comparatieve voordelen die hen in staat stellen om ofwel leidende posities in de professionele sector of de uitoefening van hoog niveau postdoctorale studie.

Het programma biedt uitstekende carrièremogelijkheden voor diegenen die professionele typografische en grafische ontwerpers, illustratoren en webontwerpers willen worden op gebieden zoals publiceren (tijdschriften, boeken, academisch, elektronisch), informatiearchitectuur, bedrijfsidentiteit en branding, digitale en on-line media en werk als ontwerpers voor musea en galeries en meer. Veel van onze afgestudeerden gaan in informatie management, onderzoek en onderwijs.

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kan in Second Cycle graden (master) worden aanvaard

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en voortdurende evaluatie. Doorlopende evaluatie kan onder meer mid-termen, projecten en klasdeelname omvatten.

Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien.

Een minimum cumulatief cijfermatig gemiddelde punt (CPA) van 2.0 is vereist. Dus, hoewel een 'D' een PASS-cijfer is, is een gemiddelde cijfer van 'C' nodig om een ​​CPA van 2,0 te behalen.

Leerresultaten

Aan het einde van het programma Graphic Communication kunnen studenten:

 1. Kritisch bespreken concepten, principes en theorieën met betrekking tot de geschiedenis en theorie van de grafische communicatie.
 2. Maak gebruik van de fundamentele ontwerpprincipes en theorieën die ten grondslag liggen aan de implementatie van verschillende projecten zoals wayfinding, organisatie van informatie, reclame, publicaties en typeontwerp.
 3. Breng een reeks kritische vragen en visuele onderzoek strategieën om problemen te evalueren en innovatief design oplossingen te ontwikkelen.
 4. Plannen, ontwerpen en uitvoeren van een onafhankelijk onderzoek van het podium probleem erkenning door middel van de evaluatie en beoordeling van de bevindingen.
 5. Maak ontwerp werk aan een professionele standaard gebruik te maken van software tools en rekening houdend met de productie beperkingen besproken in het programma.
 6. Organiseer een portfolio met werk dat hun vaardigheden en competenties demonstreert en overeenkomt met de kwaliteitsnormen van de internationale en Europese grafische ontwerpindustrie.
 7. Effectief werken in een interdisciplinair team het toepassen van de interpersoonlijke vaardigheden verworven door middel van praktische projecten van de cursus.
 8. Communiceren hun werk in mondelinge en schriftelijke vorm met behulp van de juiste terminologie in het gebied.
 9. Begrijp de details van de zakelijke functies in de grafische omgeving, zoals marketing, kosten, en schatten.
 10. Beschouw zichzelf als leden van een gemeenschap waarvan leden met speciale behoeften kunnen profiteren van hun vaardigheden.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school