Ba in het bedrijfsleven - psychologie

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA in het bedrijfsleven - Psychologie

Het begrijpen van menselijk gedrag is de sleutel tot succes in de steeds veranderende en veeleisende werkomgevingen van vandaag. Een Kendall Business degree met een psychologie concentratie kan helpen afgestudeerden voor te bereiden op een breed scala van carriere velden, waaronder reclame, marketing, verkoop en human resources - velden die vereisen dat de relationele vaardigheden werkgelegenheid zijn.

Door hun studie en stages, die studie in het buitenland kunnen omvatten, studeerden studenten zich klaar om bij te dragen tot succesvolle bedrijven wereldwijd.

Psychologie Cursus Bemonstering:

Theorieën van persoonlijkheid - Omvat theorieën van persoonlijkheid, inclusief basis theoretische perspectieven, persoonlijkheidsbeoordeling, personagespatronen die voortkomen uit de interactie tussen individu met het milieu en actuele onderwerpen.

Sociale Psychologie - Focus op de sociale ontwikkeling van individuen en de effecten van individuele gedragingen en groepen op elkaar, waaronder de vorming van attitudes en houdingsverandering, de aard van groepen en groepsprocessen en theoretische perspectieven van sociale psychologie.

Educatieve Psychologie - Geeft een overzicht van psychologische concepten en theorieën zoals ze betrekking hebben op onderwijs en leren en onderzoekt de rol van cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling in het leren, evenals hoe individuele leerlingenbehoeften kunnen worden geïdentificeerd en aangepakt.

Motivatie - Geeft een overzicht van actuele theorieën en onderzoek in motivatie en behandelt de impact van behoeften, verlangens en incentives op gedrag.

Consumentengedrag - beschouwt de rationele en irrationele invloeden op koopbeslissingen die door de consument zijn genomen en onderzoekt de individuele invloeden van cognitie, conditionering en invloed, alsmede de meer algemene invloeden van generatie, demografie en milieu met betrekking tot hun gebruik in reclame, merchandising, promoties , en de verkoop.

Abnormale Psychologie - Introduceert de theoretische benaderingen en empirisch onderzoek in de psychologie die gebruikt worden om psychologische stoornissen te definiëren, beoordelen, categoriseren, voorkomen en behandelen.

Organisatiepsychologie - Toepassing van psychologische principes en onderzoek naar de studie van het individu in organisatorische instellingen, inclusief onderzoek, motivatieprocessen, leiderschap en managementstijl, fysieke omgeving, stress, vervreemding, uitbranding, werktevredenheid, organisatieverandering, werkprestatiebeoordeling, communicatieproblemen en technologische en culturele invloeden.

Bedrijfseconomie - geeft een overzicht van de verschillende psychologische toepassingen in het bedrijfsleven, inclusief onderzoeksmethoden, personeelspsychologie, prestatie-evaluatie, motivatie en werktevredenheid, organisatorisch gedrag en leiderschap en management.

Diversiteit op de werkplek - Studies interculturele interactie op de werkplek en de impact ervan op de productiviteit in een wereldwijde samenleving en omvat sociale psychologie en multiculturele studies om studenten zelfbewustzijn en vaardigheid te verbeteren in interactie met mensen uit een breed scala van achtergronden.

Inleiding tot de sociologie - biedt een basisinleiding tot de academische discipline van de sociologie. Het gaat erom om sociologische redenering te leren, waar studenten leren om de sociale krachten kritisch te onderzoeken die personages, instellingen en cultuur vormen.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional ... Lees meer

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional success. Learn more about Kendall's rich history. Listen to what our students and alumni say about their experience at Kendall. Lees Minder
Chicago , Sydney , Leura + 2 Meer Minder