Lees de Officiële Beschrijving

Initial Programme - Leidt naar de initiële lerarenlicentie

Aangeboden door: College of Humanities and Social Sciences

Overzicht

Bereid je voor om een ​​gelicentieerde Engelse leraar in het secundair onderwijs te worden

Grand Canyon University's (GCU) Bachelor of Arts in het Engels voor het voortgezet onderwijs is ontworpen om toekomstige midden- en middelbare schoolopvoeders te voorzien van de kennis en praktijkopleiding die nodig zijn om succesvolle Engelse docenten te zijn in de diverse en snel veranderende klaslokalen van morgen.

Deze Bachelor of Arts in het Engels programma is beschikbaar in het College of Humanities and Social Sciences in samenwerking met het College of Education. Wanneer u afstudeert van deze Bachelor of Arts in het middelbaar onderwijs, voldoet u aan de vereisten voor het secundair onderwijs certificaat in het Engels. U krijgt ook kwalificatie voor middelbare school en middelbare schoolcertificaten, waarmee u in de rangen 5-12 kunt leren.

Programma's die leiden tot certificering van de leraren kunnen practicum uren, examens, studentenonderwijs en een institutionele aanbeveling van GCU vereisen.

degree Outcomes

Onderzoek op onderzoek gebaseerde onderwijsteorieën

Als leraarskandidaat bij GCU, kun je een diepgaande inhoudskennis verwerven, evenals op onderzoek gebaseerde theorieën en praktijken voorafgaand aan het lesgeven in een klaslokaal. Deze Bachelor of Arts in het secundair onderwijs programma bereidt afgestudeerden op om de vaardigheden van de Engelse opvoeder te gebruiken, zoals onderzoek, kritisch denken en effectieve communicatie in je toekomstige educatieve instellingen. U past deze vaardigheden toe in de middelbare klaslokalen door middel van vereiste practicum en leerling-leraar ervaringen.

Je zal twee verschillende ervaringen in de praktijk moeten afronden: een practicum en leeronderwijs. Uw practicum stelt u in staat om Engels te onderwijzen met behulp van een verscheidenheid aan methoden en strategieën voor middelbare en middelbare schoolleerders. Studentenonderwijs vindt plaats in een echte wereld secundair klaslokaal in samenwerking met GCU's Office of Field Experience.

Wat je leert

Verkrijg klaslokaalvaardigheden

Het Engels voor het voortgezet onderwijs kan in ongeveer vier jaar worden afgerond door middel van de afronding van algemene opleidingskredieten en belangrijke kredieten in zowel onderwijs als Engels. Daarnaast studeert u aan:

  • Effectieve communicatie
  • Engelse taal en zijn evolutie doorheen de geschiedenis
  • Onderwijstheorieën
  • Toepasselijke klaslokaaltechnieken

Uitkomsten carrière

Bereid je voor om te leren als middel- of middelbare schoolleraar

Een tekort aan gekwalificeerde docenten, zowel in Arizona als nationaal, heeft het Bureau van de Arbeidsstatistieken in de komende jaren geleid tot een toename van het aantal middelbare schoolstudenten. * Dit is een uitstekende tijd om voor te bereiden op het onderwijzen van middelbare schoolstudenten in publieke en privé-educatieve instellingen.* Informatie verkregen uit het Bureau van de Arbeidsstatistieken

programma Locaties

Campus

Doe mee aan de levendige en groeiende campusgemeenschap van de Grand Canyon University, met dagklassen die zijn ontworpen voor traditionele studenten. Dompel jezelf in een volledige bacheloropleiding, compleet met curriculum ontworpen binnen de context van ons christelijk wereldbeeld. Nieuwe moderne klaslokalen, suites in stijlvolle stijl, populaire eetgelegenheden, zwembaden in het resort en een focus op het creëren van een dynamisch studentenleven maken GCU een top keuze voor middelbare school afgestudeerden en studentenoverdracht. Spannende evenementen, bekende gastsprekers en Atletiek Division I rond de traditionele leerervaring. Onze gastvrije campus gemeenschap is de perfecte plek om uw doel te vinden.

online

Streven naar een next-generation onderwijs met een online graad van Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 42 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet