Ba In Het Interieur En Meubelontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Het Interieur En Meubelontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Florence

De wereldwijde markt wordt steeds meer en meer vraag naar interieurarchitecten die ervaring zowel in de architectonische inrichting van de ruimte, zowel in de meubels ontwerpen, evenals de relatie tussen ruimte, objecten en mensen te optimaliseren.

De cursus Degree in Interior en meubelen Design leidt professionals in staat om volledig te beheren een ontwerp project, meestal opgebouwd uit verschillende gebieden, waaronder productie, marketing, grafisch ontwerp en technische aspecten. De cursus maakt de studenten in "product technische" experts items, kunnen coördinatie werkzaamheden uit te voeren en actief deel te nemen in het ontwerp-keten, het werkt in verschillende stadia van het industriële proces.

professionele Mogelijkheden - Binnenhuisarchitect, Meubels Ontwerper, Product Designer, Concept Designer, assistent-professor van materialen, componenten en apparaten Technisch productspecialist.

Titel uitgegeven - De cursus is erkend door het Ministerie van Onderwijs en is gelijk aan graad certificaten die door de universiteit niveau.

verband - De derde millennium Designer is een professionele kunnen concurreren met zowel het vakmanschap dat met nieuwe technologieën. De luxe markten vereisen steeds beter in staat om het vermogen om de productie keten technologieën aan te passen te garanderen. De nieuwste van de maker beweging heeft de wisselwerking tussen nieuwe open-source technologieën en self-productieprocessen opgelegd, het vergemakkelijken van de drang naar innovatie.

Methodologie en structuur - Het curriculum bevordert de ontwikkeling van de individuele gevoeligheid voor het ontwerp en de verwerving van een multidisciplinaire cultuur die praktische en theoretische aspecten combineert.

Het programma kunt u een theoretische en praktische kennis van het industriële systeem te ontwikkelen en richt zich op de studie van technologische hulpmiddelen, productieprocessen en materialen. Het leert hen ook de waarde systeem dat de bedrijven op de markt van vandaag kenmerkt.

De cursus bestaat uit een specifieke historische en culturele studie van productieprocessen een typisch voorbeeld van Italiaans vakmanschap, met de analyse van de economische gevolgen voor de lokale kleine en middelgrote ondernemingen en op de internationale luxe markt. De studenten ervaring wordt verrijkt door nauw contact met de textielindustrie aanwezig in Toscane, de bakermat van de Italiaanse vakmanschap, door middel van praktische workshops en bezoeken aan bedrijven.

Studenten leren de technieken en instrumenten met betrekking tot formele en functionele weergave van het product te gebruiken, van de hand tekenen tot engineering, de productie van drie-dimensionale modellen, het verkennen van de digitale, beeldende kunst en verwante paradigma's met het oog op een te ontwikkelen eigen artistieke taal.

Studenten leren ook de methoden voor het ontwerpen, de distributiesystemen van producten en marketing strategieën, het verwerven van wetenschappelijke kennis over materialen en prototyping technieken. Het programma is ook gericht op de studie van de technologieën in de industrie en die van hun productieprocessen, en zo een compleet overzicht van de Made in Italy productieketen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan