Ba In Het Interieur

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Het Interieur

Frederick University

Het programma wordt verschoven naar een architectonisch oriëntatie en het is ook verrijkt met een brede Fine Art context. Dit zorgt voor een goede balans van de input tussen architectuur, interieur en Art. De ba interieur programma is ontworpen om toekomstige professionals in het veld Interior Design wie zal functioneren in de steeds veranderende wereld van de nieuwe eeuw voor te bereiden. De studenten verwerven voldoende kennis, technieken en begrip van ontwerp, dat hen in staat stelt om het te gebruiken als basis voor zowel de werkgelegenheid en academische begrip. Dit programma is ontworpen als het onderscheidende ontwerp van objecten en de ruimte geschikt zijn voor hun fysieke en sociale contexten.


Het programma bevindt zich in een gebied dat andere aanverwante gebieden zullen overlappen: de precised ergonomische en met de hand contact focus van meubilair en product design; de voorbijgaande aard en verhoogde atmosferische wereld van het theater ontwerp; het strategisch denken en client-centered perspectieven van de trend voorspellers, grafisch ontwerpers en management consultancy; de conceptuele kracht van hedendaagse performance en beeldhouwkunst en de tijdloze universele kwaliteiten van de architectuur. Het programma introduceert ook en oriënteert studenten naar nieuwe technologieën die niet alleen veranderingen in innovatieve onderwijzen en leren praktijken, maar ook de internationale industriële markt weerspiegelen.

Het programma heeft als doel:

 1. op te voeden en te produceren afgestudeerden die beroepsbeoefenaren met weloverwogen fundamentele technische vaardigheid en stevig gevestigd kritische perspectieven zal worden.
 2. theorie en praktijk te integreren op alle niveaus met het oog op het voldoen aan de gestaag groeiende vraag naar de verbetering van het interieur van de gebouwde omgeving.
 3. rechts afmetingen culturele problemen die voortvloeien uit de ontwerptechnologieën in het kader van de sociale functies, het doel ze dienen en het gedrag van het personeel gebruik ervan.

De voertaal is Engels.

Key Learning Outcomes

 1. Toepassing van kennis in de kunst en design met een capaciteit voor analyse en synthese in de beeldtaal in relatie tot de ruimte.
 2. Demonstreer bewustzijn van het ruimtelijk proces gebruik te maken van de capaciteit voor de organisatie en planning.
 3. Demonstreer bewustzijn op de voorgrond van de kennis op het gebied van interieur en op de opkomende ruimtelijke en materiële technologieën.
 4. Gebruik van visuele, mondelinge en schriftelijke communicatie in de moedertaal.
 5. Communiceer met experts op andere gebieden, zowel binnen als op het gebied Art and Design.
 6. Demonstreer waardering van diversiteit en multiculturaliteit, zowel op cultureel gebied als in de Art and Design praktijk
 7. Aantonen dat het vermogen om te werken in een internationale context in de Art and Design proces.
 8. Aantonen competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante kunst en design oplossen van problemen en besluitvorming.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van ruimtelijke processen. Ze voldoen aan de eisen voor de werkgelegenheid in de publieke of de particuliere sector als interieurontwerpers, architectonische laden en meubels / productontwerpers. De afgestudeerden van het programma kan ook worden gebruikt als opvoeders in openbare of particuliere middelbare scholen.


Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Locations
Cyprus - Limasol, Limasol
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Cyprus - Limasol, Limasol
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan