Ba In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

De Interior Designer werkt aan ontwerpprojecten in verschillende omgevingen: in de eerste plaats is het huishoudelijk gebied, particuliere en collectieve woonruimtes, openbare ruimten (luchthavens, havens, stations), openbare dienst gebieden (banken, postkantoren, ziekenhuizen, scholen, musea en tentoonstellingsruimtes); plaatsen voor de consument (winkels, bars, hotels) en ten slotte open ruimten (pleinen, binnenplaatsen, en speelplaatsen).

Beroepsprofielen: Het carrierepotentieel van een interieurontwerper omvat: het ontwerp van meubelsystemen; Interieur thuisverfraaien; Binnenlandse openbare ruimten toegewijd aan sociale, culturele, onderwijs, zorg en gastvrijheid centra; Stedelijke meubels, het voorbereiden van beurzen en tijdelijke evenementen; Tentoonstellen ontwerp. De Interior Designer kan ook voorstellen om te werken als een algemene ontwerper, CAD-ontwerper van interieurs, of als technicus in de fysieke en virtuele modellering van ruimtes.

De cursus is erkend door de Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als een academisch diploma niveau I (180CF).

Interior Design is een gelede systeem waar design elementen, zoals de ruimte, het licht en design, materialen, kleuren en meubels werken allemaal samen.

Het is noodzakelijk dat de Interior Designer houdt rekening met alle elementen van het ontwerp op basis van de specifieke ruimte in kwestie, het niveau van de levensstandaard en de verkoop doelen, van de verlichting en meubilair, sectoren die ingrijpende aanpassingen als gevolg van wijzigingen in de gedrags-gewoonten en het milieu overwegingen.

Tijdens het eerste jaar van de student verwerft kennis van de instrumenten die worden gebruikt om wijzigingen in objecten en het vermogen om een ​​ontwerp project te genereren waarnemen: de voorlopige ideeën op papier gezet, geverifieerd met behulp van de computer en driedimensionale programma's, afhankelijk van het model. Daarnaast is inzicht in de historische context van het project krijgt hij, relaties tussen de verschillende terreinen van kunst, mode, communicatie, en het architectonisch ontwerp. Ten aanzien van de technologische omgeving, leert de student over materialen, zowel natuurlijke als kunstmatige, en de afwerking processen, met bijzondere aandacht voor de beleving van het oppervlaktemateriaal.

Het tweede jaar gaat om een ​​dieper inzicht in de instrumentele kwesties, culturele en technische, ontwikkeld tijdens het eerste jaar. Bovendien, nieuwe gebieden van onderzoek en weten hoe zijn ingevoerd om te voltooien en uit te breiden horizon van de student. Studenten passen hun kennis en vaardigheden door middel van het ontwerp van een industrieel project, ruimtelijke systemen en diensten, zowel in de private en maatschappelijke gebieden, ervaren op projectniveau alle gebieden waar een designer nodig is om te werken.

Het derde jaar betreft verder verdiepen in de culturele aspecten van de toenemende complexiteit, en men wordt bekend met de nieuwste tools voor het werken met en communiceren over het project met anderen. De opzet van het project deel wordt het hoofdthema en de leerlingen leren om zelfstandig beheren van de ontwikkeling van een project. De studenten worden geduwd om onafhankelijke exploitanten te worden, in staat zijn om keuzes te rationeel en coherent te maken, om hun werk betrekking hebben voor een commissie en een nauwkeurige verantwoordelijkheid te nemen.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Cagliari
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Cagliari
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan