Ba In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Florence

De Interior Designer geldt ontwerp vaardigheden om een ​​scala van gebieden: staren uit de huiselijke omgeving, deze uiteindelijk te nemen aan private en de gemeenschap residentiële ruimten, openbare ruimten (luchthavens, havens en stations), openbare dienst locaties (banken, postkantoren, ziekenhuizen, scholen, museum interieurs en installaties), commerciële en horecagelegenheden (winkels, bars en hotels) en ten slotte open ruimten (pleinen, binnenplaatsen en speelplaatsen).

Titel - Deze BA is erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Level I en kenmerkt 180 studiepunten.

Beroepsprofielen: Interieur ontwerper, tekenaar, CAD binnenhuisarchitect, fysieke en virtuele ruimte modelleren technicus.

Interieur is een gelede systeem waarin het ontwerpen ruimten interactie is met het ontwerpen van verlichting, materialen, kleuren en meubels.

Elk interieur ontwerper moet in het reine met de onderwerpen van het ontwerpen van gastvrijheid, wellness en commerciële interieurs, van het ontwerpen van verlichting en van het ontwerpen van meubels, alle sectoren die belangrijke impulsen van het veranderen van de menselijke gedragspatronen en milieukwesties ontlenen om te komen.

Tijdens het eerste jaar, studenten verwerven bekendheid met de tools die ze nodig hebben om de morfologie object waarnemen en het genereren van een ontwerp: het voortraject op papier, een controle door computer en vervolgens de 3D-controle, met behulp van een mock-up. Dit is ook als ze leren over de historische context achter design werk, hoe je een cross-disciplinaire aanpak van het gebied van kunst, mode, communicatie, design en architectuur nemen. Op het gebied van technologie, ze in contact met zowel de natuurlijke en kunstmatige materialen komen, met de ontwikkeling van processen en de perceptie van oppervlakken materialen '.

Het tweede jaar is gewijd aan de ontwikkeling van de instrumentale, culturele en technische thema's eerst bestudeerd in het eerste jaar. In dit stadium, worden de studenten ook kennis met terreinen van onderzoek en kennis te bevorderen, om zo uit te breiden en te voltooien hun individuele vaardigheden. Ze gelden nu de methoden die zij hebben geleerd om het creëren van design projecten voor gebieden met betrekking tot industriële producten en systemen van de ruimten en diensten, zowel in de private en sociale contexten, het uitvoeren van creatieve experimenten in alle gebieden waar de ontwerpers werken.

In het derde jaar, studenten aan te pakken steeds complexere culturele onderwerpen en leren hoe u de nieuwste tools te gebruiken voor het uitwerken en communiceren van hun projecten. De eigenlijke ontwerp werk neemt nu deel van hun studies van de leeuw, als ze leren om de ontwikkeling van een project volledig onafhankelijk te beheren. Studenten worden nu gestimuleerd om te leren hoe om zelfstandig te werken, maken coherent, goed gemotiveerde besluiten, hebben betrekking op hun klanten en dragen het gewicht van duidelijke verantwoordelijkheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan