Ba In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Het hoofddoel van de cursus is het trainen van studenten om hun werk te begrijpen als een unieke geest, die gevoelens en percepties samenvoegen met een strikte functionele uitstraling. Ze leren om te interageren met het Italiaanse ontwerpsysteem, dat complexe en unieke netwerk van relaties tussen Italiaanse / internationale ontwerpers, scholen, Made in Italy bedrijven die meubels / lampen en klantenbedrijven produceren.

De cursus biedt de mogelijkheid om te kiezen tussen de specialisatie binnen Binnenhuisarchitectuur, voor studenten die bereid zijn om bestaande ruimten te renoveren of nieuwe te ontwerpen, en Set Design, die professionals traint in het ontwerpen van het fysieke scenario waarin een evenement plaatsvindt.

Carrièremogelijkheden - Binnenhuisarchitect, Exhibit Designer, Retail Designer, Restaurant Designer, Set Designer, Designer for Hospitality, Service Designer.

Titel - Deze BA is erkend door het Italiaanse Ministerie van Onderwijs Onderzoek (MIUR) als Academisch Diploma Level I en kenmerkt 180 studiepunten.

ACHTERGROND - De wereldmarkt heeft een groeiende vraag naar eclectische binnenlandse ontwerpers met competenties, zowel in de architectonische samenstelling van een ruimte als in het ontwerp van diensten, om de relatie tussen ruimte en mensen te organiseren en te verbeteren.

Methodologie en structuur - De student verwerven een breed scala aan competenties: cultureel, technisch en projectgericht. Culturele elementen die verband houden met ontwerp, architectuur en kunst, maar ook sociologie en antropologie zijn allemaal onderwerpen van studie, die nodig zijn om de evolutieve fenomenen gedrag te begrijpen.

Studenten worden geïntroduceerd voor marketing, een essentieel instrument voor het analyseren van merkwaarden en marktpositionering van de bedrijven waarmee de interieurontwerper samenwerkt. Zij krijgen hun eigen solide projectontwikkelingsmethode die vanuit een ethische, sociale en duurzame waarden een idee biedt voor strategisch ontwerp. Zodra de ontwerpopzet is gedefinieerd, wordt een nauwkeurige definitie van ruimten die het psychologische en fysieke welzijn benadrukken, ontwikkeld door middel van een zorgvuldig gebruik van materialen, kleuren en lichten.

Daartoe moet de ontwerper die expressieve hulpmiddelen bezitten om het project te ontwikkelen, beoordelen en uit te leggen: de potlood, 3D-modellering en rendering software.

Studenten die de Specialisatie in Set Design hebben gekozen hebben de organisatie, levering en opstelling van de scenografie, onder de vereiste taken, alle veeleisende beheers- en operationele vaardigheden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan