Ba in het internationale bedrijfsleven

University of Montana

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in het internationale bedrijfsleven

University of Montana

Het International Business programma biedt studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op de bestuurlijke, economische, culturele, politieke en sociale dimensies die hen voor te bereiden op deelname aan een wereldwijde business community. Studenten bestuderen van een vreemde taal, er in het bijzonder op internationaal gerichte business courses en inschrijven voor cursussen buiten het bedrijf curriculum (bijvoorbeeld aardrijkskunde, geschiedenis of politieke wetenschappen), die betrekking hebben op een bepaald gebied van de wereld die hen interesseert.

Careers in International Business

Carrièremogelijkheden in het internationale bedrijfsleven zijn gevarieerd. Bedrijven worden steeds meer globale. Vele binnenlandse banen internationale componenten. Het hebben van een internationale job betekent niet automatisch dat je in het buitenland werken. International business afgestudeerden hebben meer kans om te starten in een binnenlandse werk en leren over de organisatie en haar producten en diensten voor het ontvangen van een internationale opdracht. De internationale curriculum zal beter voor te bereiden studenten voor buitenlandse opdrachten en geef ze een concurrentievoordeel ten opzichte van die individuen zonder deze achtergrond.

Diploma-eisen

Alle studenten kiezen voor het internationale bedrijfsleven als een grote behoefte aan een ander bedrijf de belangrijkste zijn:

  • Boekhouding
  • financiën
  • beheer
  • Management Informatie Systemen
  • afzet

Het belangrijkste dat u kiest moet samenvallen met waar uw interesses. Je moet in staat zijn om een ​​gevoel voor die functioneel gebied dat u het meest geïnteresseerd als je eenmaal alle upper-kern verplichte vakken hebben afgerond krijgen (BMKT 325, BFIN 322, BMGT 322, BGEN 361, BMGT 340). U kunt al een belangrijke anders dan IB hebben gekozen op dit punt. Als dat zo is, opnieuw te evalueren en / of bezoeken met uw IB adviseur om u te helpen bij uw beslissing.

Vreemde taal

Studenten zijn verplicht om ten minste twee jaar van een vreemde taal te voltooien; Dit is het equivalent van omhoog door een niveau van 202 taallessen.

Studenten moeten een graad van C of beter in een van hun lessen in verband met hun IB grote, met inbegrip van talencursussen en de 6 IB electieve credits genomen buiten de business school te verdienen.

Studenten die denken dat ze kunnen een niveau van vreemde talen die voldoet aan of overtreft deze verplichting kan een gelijkwaardigheid examen af ​​te leggen door middel van de afdeling vreemde taal. Electronic gelijkwaardigheid examens worden gegeven voor Spaans, Frans en Duits. Voor een andere taal, dient de student te coördineren met een lid van de faculteit die overeenkomt met de taal.

Internationale studenten kunnen ervoor kiezen om Engels te gebruiken als een tweede taal als vreemde taal. Studenten moeten nemen en ontvang een C of een betere kwaliteit in zowel WRIT101 en COMX 111A te kwalificeren in het Engels te gebruiken als hun buitenlandse taal.

Business Course Requirements

  • BGEN 360 International Business
  • BMGT 480 Cross Cultural Management
  • BMGT 491 Global Operations & Supply Chain Management
  • BFIN 473 Multi-National Finance

Plus zes studiepunten zijn goedgekeurd door de internationale business adviseur en geselecteerd uit internationaal gerichte cursussen, een internationale uitwisseling, een internationale stage of een studie in het buitenland programma. Studenten moeten een gebied / culturele focus, zoals Japan, China, West-Europa, Centraal-Europa, of Oost-Europa te overwegen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Missoula, Montana
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan