Ba in het Spaans

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Vakgroep Talen biedt een Bachelor of Arts graad in het Spaans. De doelstellingen van de taal studies zijn om studenten in staat om effectief te communiceren door middel van de ontwikkeling van vaardigheden op: begrijpen, spreken, lezen en schrijven van de taal en te begrijpen en waarderen de waarden van culturen en wereldbeelden die verschillend van hun eigen zijn.

Vreemde taal studie verhoogt de studenten bewust te maken van hun eigen waarden en overtuigingen. Klassen in de literatuur en beschaving vertrouwd studenten met de meesterwerken in de vreemde cultuur. Bij gecoördineerd met studies in andere afdelingen, zal de belangrijkste tevreden studenten met zeer uiteenlopende carrière doelen: het werken in het internationale bedrijfsleven, de wet of de industrie; presterende overheid dienst; lesgeven in de lagere of middelbare scholen; voortzetting van taal studies in graduate school; werken voor musea; het doen van onderzoek in de originele taal; die in de toeristische sector; die werkzaam zijn in de gezondheidszorg of de sociale dienst beroepen.

Diploma-eisen

  • Programma Credits: 34
  • Verplichte vakken
    201, 202, 203, 204 of 205, 306, 309, 310, 330 of 331, 345.401 en andere hogere divisie vakken (300 of 400) naar 34 credits bereiken. Traditionele Spaanse majors zijn toegestaan ​​tot een maximum van twee van de cursussen die speciaal is ontworpen voor de tolkendienst Certificate of minor in Translation te nemen; deze cursussen zijn: SPN 334, 335, 340, 341 en 350.
  • Vereiste Auxiliary Cursussen: none

Extra informatie

Sommige verplichte vakken voor de grote in het buitenland worden afgerond. Onderdompeling ervaring SPN (310) is nodig om een ​​Major. Sommige verplichte vakken voor de grote kan in het buitenland worden voltooid als de student besluit om te studeren in een Spaanstalig land, maar de goedkeuring van de chiar nodig zal zijn. Het voortgezet onderwijs maken Major vereist 307.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help s ... Lees meer

Cardinal Stritch University began as a teaching institution for the Sisters of St. Francis of Assisi in 1937. Today, Stritch offers more than 60 undergraduate and graduate degree programs that help students develop new skills, gain career-related experience, and build professional networks. With more than 34,000 alumni, our graduates are known for their roles at nonprofits, schools, small companies, health care organizations, corporations, and entrepreneurial ventures. Lees Minder