Read the Official Description

BA in Toerisme en Event Management

Op lange termijn, het toerisme is een van de belangrijkste werkgevers in Duitsland en over de hele wereld, en zal een bovengemiddelde groei zien in de komende jaren. De toeristische markt wordt verenigd door middel van het vervoer van reizigers en toerisme. Het heeft dan ook een van nature sterke link naar sectoren zoals beurzen en event management, sport en spa's, de horeca en transport. De toegang vóór en werkgelegenheid na de cursus zijn even divers. Met de omvang van de markt en de brede waaier van aanbiedingen, de eis voor het toerisme gekwalificeerde professionals voor het middle management groeit navenant. De internationaal erkende Bachelor of Arts in Toerisme en Event Management biedt u de sleutel tot deze wereld te betreden.

bbw is een lid van de Duitse Vereniging voor Toerisme en heeft daarom nauw contact met bedrijven in de toerisme- en event sector. Het programma is gebaseerd op een uitgebreide kennis van de behoeften van de bedrijven die actief zijn op dit gebied.


Structuur

Lengte van de full-time opleiding:
3 jaar, dwz 6 semesters of 1800 uur voor voltijdse opleidingen ong. 6 weken vakantie per jaar worden opgenomen. Natuurlijk uur: 8:30-05:30

Part time / extra-professionele cursus:
4 jaar, dat wil zeggen 8 semesters of 1800 uur De deeltijd-programma voor studenten momenteel ook werkzaam / in het beroepsonderwijs, vindt plaats van twee avonden per week 6:00-09:15 en twee zaterdagen per maand van 08:30 ben om 03:45.

Natuurlijk beginnen:
De full-time cursus begint 1 april en 1 oktober van elk jaar, terwijl de part-time programma begint 1 maart en 1 september.

In het eerste jaar van het programma, de Basic Studies leveren een fundamentele vaardigheid basis evenals de basisprincipes van economie, recht en Business Engels. Hier de nadruk wordt gelegd op oriëntatie, theorie van de cognitie en persoonlijke ontwikkeling, zodat een optimale oriëntatie en onderzoek methoden snel worden bereikt.

De Special Studies bestaan ​​uit een speciale focus op de media-industrie. In tegenstelling tot andere tot op heden beschikbare vakken, de inhoud van de cursus sterker gericht op het veld en oriëntatie werk op de industrie. De gespecialiseerde cursus wordt aangevuld met deelprojecten, industrie-gerelateerde projecten werken in bedrijven en wordt afgesloten met een scriptie semester.

De projectmatige Toegepaste Studies op de hoogte blijven van de groeiende internationalisering. De colleges worden deels in het Engels gehouden en elk besluit met case studies. De applicatie gebaseerd curriculum wordt afgesloten met het huidige management thema's, in verband met het internationale bedrijfsleven en management als ethische kwesties. Alle examens zijn in aanvulling op de cursus en beoordeeld volgens het ECTS (European Credit Transfer System). De bacheloropleiding wordt afgesloten met een business-gerelateerde bachelor thesis, die idealiter zou moeten opvolgen de consulting werk voorbereid tijdens de gespecialiseerde cursus.

Program taught in:
Engels

See 8 more programs offered by bbw University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,920 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum