ba in hospitality management (asset management)

Kendall College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba in hospitality management (asset management)

Kendall College

BA in Hospitality Management (Asset Management)

&nbsp

In deze concentratie worden de studenten ondergedompeld in de studie van de vastgoedmarkten en management, en diepgaande financiële analyse. Met deze achtergrond kan doorstromen naar het management carrière bij vastgoedfondsen (REIT's), grote adviesbureaus en holdings.


Cursus Sampling:


  • Corporate Finance en Risk Management - Onderzoekt de financiële prestaties en de financiering van opties in een multi-unit/multi-business omgeving. Eigenschappen instrumenten voor risicobeheer.
  • Revenue Management - neemt een actieve, dynamische benadering van het beheer van inkomsten van een organisatie 's levensvatbaarheid op lange termijn en de financiële gezondheid te waarborgen <./ Li>
  • Real Estate Finance - van mening dat de verschillende methoden voor de waardering van commercieel onroerend goed, alsmede de financieringsinstrumenten beschikbaar zijn voor investeringen in vastgoed. Portfolio management technieken zijn opgenomen.
  • Duurzaam Toerisme - Levert de structuren en de economie van het moderne toerisme. Benadrukt eco-toerisme en duurzame ontwikkeling. Maakt gebruik van Chicago toeristische autoriteiten, de aanpak van realistische projecten van cruciaal belang voor de planning en ontwikkeling van een bestemming.
  • Inleiding tot Design - Presents basisontwerp principes door de lens van het interieur. Omvat zowel historische als de huidige designtrends.
  • De Global Economy - Covers traditionele macro-economie een onderwerp in een internationale context. Onderwerpen zijn onder meer het nationaal inkomen, inflatie, werkloosheid, fiscaal beleid, geld, het bankwezen en het monetair beleid. Macro-economische onderlinge afhankelijkheid tussen landen en de gevolgen daarvan voor het beleid, de wereldwijde handel en internationale entiteiten worden onderzocht, evenals de economie van sociale verantwoordelijkheid.
  • Juridische kwesties in Hospitality Management - Beschrijft de rechten en verantwoordelijkheden van hotels, eten en drinken exploitanten, gasten en medewerkers. Omvat het creëren, implementeren en toezicht op de naleving procedures om de wet te handhaven en de risico's te verminderen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Australië - Leura, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan