ba in hospitality management (club management)

Kendall College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba in hospitality management (club management)

Kendall College


Kendall College ligt op enkele minuten gelegen van exclusieve members-only clubs waarvan de roosters zijn de die 's-die van entertainment, bedrijfsleven en de politiek. Binnen een paar uur rijden van Chicago, zullen de studenten ook golfbanen hosting nationale toernooien.

Onze Club Management concentratie bereidt studenten voor op de strenge eisen van het beheer van elite members-only instellingen zoals stad, land, golf en gezondheid clubs.

De cursussen heeft betrekking op onderwerpen in marketing en financiële strategieën, het beheer van het lidmaatschap planken en groeit lid broodjes. Daarnaast krijgen de studenten zich richten op hoe om tegemoet te komen om te bouwen en echte relaties met de leden.

Cursus Sampling:

  • Club Management - Onderzoekt zowel de traditionele non-profit club en de snel groeiende winst gedreven health en fitnessclub. Vergelijkt management, marketing en financiële strategieën.Bespreekt de rol van de raad van bestuur en het belang van de ontwikkeling en het behoud van het lidmaatschap.
  • Special Events en Event Marketing - Richt zich op het beheer van speciale evenementen juiste en hoe u evenementen als een marketing tool gebruiken om een bedrijf of zaak te promoten - concerten, sportevenementen, braderieën, etc.
  • Sport en Entertainment - Geeft een overzicht van het beheer van sport en entertainment boekingen, management en locaties gericht op gastvrijheid en presentatie aspecten.
  • Duurzaam Toerisme - Levert de structuren en de economie van het moderne toerisme. Benadrukt eco-toerisme en duurzame ontwikkeling. Maakt gebruik van Chicago toeristische autoriteiten, de aanpak van realistische projecten van cruciaal belang voor de planning en ontwikkeling van een bestemming.
  • Inleiding tot Design - Presents basisontwerp principes door de lens van het interieur. Omvat zowel historische als de huidige designtrends.
  • De Global Economy - Covers traditionele macro-economie een onderwerp in een internationale context. Onderwerpen zijn onder meer het nationaal inkomen, inflatie, werkloosheid, fiscaal beleid, geld, het bankwezen en het monetair beleid. Macro-economische onderlinge afhankelijkheid tussen landen en de gevolgen daarvan voor het beleid, de wereldwijde handel en internationale entiteiten worden onderzocht, evenals de economie van sociale verantwoordelijkheid.
  • Juridische kwesties in Hospitality Management - Beschrijft de rechten en verantwoordelijkheden van hotels, eten en drinken exploitanten, gasten en medewerkers. Omvat het creëren, implementeren en toezicht op de naleving procedures om de wet te handhaven en de risico's te verminderen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Australië - Leura, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan