ba in hospitality management (hotel en logies beheer)

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA in Hospitality Management (Hotel en accommodatie Management)

&nbsp

Hotel managers zijn sterke leiders, met een flair voor organisatie, communicatie, en vooral goed werkt met andere mensen. Ze moeten volledig begrijpt elk element van een ideale gast ervaring, van appartement tot het dineren op gebeurtenissen. Zij moeten kunnen oplossen en de details concentreren.

Initiatief, zelfdiscipline, effectieve communicatie vaardigheden, en het vermogen om te organiseren en leidt de werkzaamheden van anderen zijn essentieel. Hotel managers moeten diplomaten vooral geboren worden bij het hanteren van gast klachten.

Deze gastvrijheid graad concentratie neemt een gedetailleerde kijk op deze gebieden, alsmede revenue management, verkoop en marketing, en nog veel meer. Daarnaast, je 'll hebben talloze mogelijkheden om vaardigheden die je ontwikkelen' ll nodig hebt in deze rol, met inbegrip van leiderschap, teamwork en communicatie.

Hotel en overnachting Management Programma Cursus Sampling:

  • Beheer van Sales en Promoties - van oordeel dat de theorieën en praktijken van de verkoop, promoties, public relations en reclame. Biedt een samenvattend overzicht van consumentengedrag en hoe eigenschappen en kettingen effectief te gebruiken promotionele media. Bespreekt afdeling verkoop organisatie, verkooptechniek en account management, en de onderhandelingen over en het beheer van de groep en catering contracten.
  • Informatie Management en e-Marketing - Levert voorraadbeheer kwesties met betrekking tot huidige 's diverse elektronische marktplaats. Richt zich op B2B en B2C oplossingen gebruik te maken van legacy GDS software en meer moderne internet connectiviteit. Kennismaken studenten met de elementen sleutel tot het ontwikkelen en exploiteren van een succesvolle gastvrijheid eigen website.
  • Revenue Management - neemt een actieve, dynamische benadering van het beheer van inkomsten van een organisatie 's levensvatbaarheid op lange termijn en de financiële gezondheid te waarborgen.
  • Duurzaam Toerisme - Levert de structuren en de economie van het moderne toerisme. Benadrukt eco-toerisme en duurzame ontwikkeling. Maakt gebruik van Chicago toeristische autoriteiten, de aanpak van realistische projecten van cruciaal belang voor de planning en ontwikkeling van een bestemming.
  • Inleiding tot Design - Presents basisontwerp principes door de lens van het interieur. Omvat zowel historische als de huidige designtrends.
  • De Global Economy - Covers traditionele macro-economie een onderwerp in een internationale context. Onderwerpen zijn onder meer het nationaal inkomen, inflatie, werkloosheid, fiscaal beleid, geld, het bankwezen en het monetair beleid. Macro-economische onderlinge afhankelijkheid tussen landen en de gevolgen daarvan voor het beleid, de wereldwijde handel en internationale entiteiten worden onderzocht, evenals de economie van sociale verantwoordelijkheid.
  • Juridische kwesties in Hospitality Management - Beschrijft de rechten en verantwoordelijkheden van hotels, eten en drinken exploitanten, gasten en medewerkers. Omvat het creëren, implementeren en toezicht op de naleving procedures om de wet te handhaven en de risico's te verminderen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional ... Lees meer

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional success. Learn more about Kendall's rich history. Listen to what our students and alumni say about their experience at Kendall. Lees Minder
Chicago , Sydney , Leura + 2 Meer Minder