Ba in hospitality management (restaurant en foodservice management)

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA in Hospitality Management (Restaurant en Foodservice Management)

Restaurant eigendom of beheer vereist een goede balans van de esthetische en zakelijke vaardigheden. In deze concentratie, zult u van toepassing onderwerpen als concept restaurants, speciale evenementen en lekker eten te verkennen.

Het Restaurant en Foodservice management concentratie cursussen centra over de winstgevendheid, marketing en ontwikkeling van levensmiddelen en dranken operaties. Afgestudeerden gaan naar leidinggevende posities in hotels, fine-dining en franchise restaurants, institutionele instellingen, on- en off-site catering, en nog veel meer.

Cursus Sampling:

  • Wijnen, sterke drank en voedsel Affinitie s - leert hoe wijn, bier en sterke drank de eetervaring kan verbeteren. Studenten leren om ze te koppelen met verschillende voedingsmiddelen. Beverage merchandising is gemarkeerd als een strategie voor het verhogen van de omzet. Studenten moeten minstens 21 jaar oud zijn.
  • Speciale evenementen en Event Marketing - Richt zich op het beheren van speciale evenementen juiste en hoe de gebeurtenissen te gebruiken als een marketing tool om een bedrijf of een oorzaak te bevorderen - concerten, sportevenementen, braderieën, etc.
  • Foodservice Strategies en Trends - Maakt gebruik van case studies te analyseren echte en gesimuleerde foodservice bedrijven, testen hypotheses en leren om de financiële gevolgen van de verschillende beslissingen te erkennen.
  • Duurzaam toerisme - Presenteert de structuren en economie van het moderne toerisme. Benadrukt eco-toerisme en duurzame ontwikkeling. Maakt gebruik van Chicago toeristische autoriteiten, de aanpak van realistische projecten die van cruciaal belang voor de planning en ontwikkeling van een bestemming.
  • Inleiding tot Design - Presents basic design principes door de lens van het interieur. Inclusief evenals historische huidige design trends.
  • De Global Economy - Covers traditionele macro-economie onderwerpen in een internationale context. Onderwerpen zijn onder meer het nationaal inkomen, inflatie, werkloosheid, fiscaal beleid, geld, het bankwezen en monetair beleid. Macro-economische onderlinge afhankelijkheid tussen landen en de gevolgen voor het beleid, de wereldwijde handel en internationale entiteiten worden onderzocht, evenals de economische aspecten van maatschappelijke verantwoordelijkheid.
  • Juridische kwesties in Hospitality Management - Beschrijft de rechten en verantwoordelijkheden van hotels, eten en drinken operators, gasten en medewerkers. Inclusief het creëren, implementeren en handhaven van procedures de naleving van de wet te handhaven en de risico's te beperken.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional ... Lees meer

For more than 75 years, Kendall College has been offering engaging, specialized fields of study with a strong emphasis on immersive learning that is geared to your academic, personal, and professional success. Learn more about Kendall's rich history. Listen to what our students and alumni say about their experience at Kendall. Lees Minder
Chicago , Sydney , Leura + 2 Meer Minder