ba in hospitality management (vergaderingen en evenementen management)

Kendall College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

ba in hospitality management (vergaderingen en evenementen management)

Kendall College

BA in Hospitality Management (Meetings en ​​Events Management)

&nbsp

Heeft u altijd gedacht jezelf orkestreren evenementen, van fantastische liefdadigheid gala's tot blockbuster muziekfestivals tot intieme, protocol-gestuurde recepties?

De omgeving van Chicago is een perfecte plek om deze studie te volgen. Chicago is de thuisbasis van McCormick Place, Noord-Amerika 's grootste beurs-en evenementencentrum ruimte. En als corporate event planning is een groei-industrie, is het belangrijk op te merken dat honderden vooraanstaande bedrijven en organisaties ook zijn gevestigd in het gebied.

In het hart van een evenement of bijeenkomst, is er een manager of planner die een oog voor detail van toepassing op elk element. Deze concentratie zal u helpen cultiveren dat vermogen, evenals het ontwikkelen van het leiderschap en teamwork vaardigheden cruciaal voor succes.

Daarnaast, je 'll bestuderen cursussen die zich richt op hoe de speciale evenementen op de markt, slimme verkoper en contract besluiten, en werken nauw samen met klanten om hun specifieke behoeften te vervullen.

Onze cursussen richt zich rechtstreeks op de specifieke logistieke eisen van beurzen, vereniging en zakelijke bijeenkomsten, gala's en fondsenwervers, mijlpaalbetalingen feesten.

Cursus Sampling:

  • Beheer van Sales en Promoties - van oordeel dat de theorieën en praktijken van de verkoop, promoties, public relations en reclame. Biedt een samenvattend overzicht van consumentengedrag en hoe eigenschappen en kettingen effectief te gebruiken promotionele media. Bespreekt afdeling verkoop organisatie, verkooptechniek en account management, en de onderhandelingen over en het beheer van de groep en de catering contracten.
  • Special Events en Event Marketing - Richt zich op het beheer van speciale evenementen juiste en hoe u evenementen als een marketing tool gebruiken om een bedrijf of zaak te promoten - concerten, sportevenementen, braderieën, etc.
  • Conventies en grote bijeenkomsten - Richt zich op de organisatie van grote bijeenkomsten en het raakvlak tussen meeting planners, exposanten / organisatoren, gemeentelijke diensten en dienstverleners rond de stad. Studenten leren hoe te plannen, organiseren en uitvoeren van een grote vergadering of een activiteit in verband met een conferentie.
  • Duurzaam Toerisme - Levert de structuren en de economie van het moderne toerisme. Benadrukt eco-toerisme en duurzame ontwikkeling. Maakt gebruik van Chicago toeristische autoriteiten, de aanpak van realistische projecten van cruciaal belang voor de planning en ontwikkeling van een bestemming.
  • Inleiding tot Design - Presents basisontwerp principes door de lens van het interieur. Omvat zowel historische als de huidige designtrends.
  • De Global Economy - Covers traditionele macro-economie een onderwerp in een internationale context. Onderwerpen zijn onder meer het nationaal inkomen, inflatie, werkloosheid, fiscaal beleid, geld, het bankwezen en het monetair beleid. Macro-economische onderlinge afhankelijkheid tussen landen en de gevolgen daarvan voor het beleid, de wereldwijde handel en internationale entiteiten worden onderzocht, evenals de economie van sociale verantwoordelijkheid.
  • Juridische kwesties in Hospitality Management - Beschrijft de rechten en verantwoordelijkheden van hotels, eten en drinken exploitanten, gasten en medewerkers. Omvat het creëren, implementeren en toezicht op de naleving procedures om de wet te handhaven en de risico's te verminderen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Australië - Leura, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Australië - Sydney, Nieuw-Zuid-Wales
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan