Ba In Illustratie En Animatie

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Illustratie En Animatie

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Het verloop van de afbeelding is gericht op het vormen van een ontwerp professional die vorm en leven geeft aan een idee, concept, karakter of de situatie te danken aan zijn / haar buitengewone capaciteit te vertegenwoordigen, na te bootsen of transformeren creativiteit in realiteit.

De illustrator heeft een diepgaande kennis van de taal en de specifieke technieken die gebruikt worden in de verschillende toepassingsgebieden: van illustrator van kinderen naar een wetenschappelijk illustrator, cartoonist, animator, werkzaam op het gebied van traditionele uitgeverij, in de wereld van de reclame.

Professioneel profiel: Illustrator, Animatie Designer De cursus Illustratie vormt professionele kunstenaars, een illustrator die in staat is om te vertalen naar beelden, beide concepten en ideeën, nieuwe talen te creëren, nieuwe manieren te vinden om ze te gebruiken en koppelingen te vinden tussen de verschillende vormen van visuele expressie . Hij / zij is een professionele figuur geschikt voor het analyseren en toepassen van de creatieve processen en zijn eigen grafische interpretatie om te communiceren met tekens en afbeeldingen, gaat zo ver als het gebruik van nieuwe technologisch experimentele technieken uit de moderne multimedia gebied, met inbegrip van zijn / haar eigen gebieden van ontdekking en onderzoek op het gebied van de moderne visuele communicatie.

Het eerste jaar van de opleiding van de Illustratie betreft vooral met de vaardigheden die nodig zijn in de praktijk van het ontwerpen: in de fundamentele fase, moet de student begrijpen het concept van een "natuurlijke" design, zichzelf bevrijden van alle technische en wetenschappelijke structuren. De student moet de werkwijzen van elektrostatisch geleidend leren teneinde de realiteit heen begrijpen zijn verschillende visuele vormen en van bewegende ontwerp, de acties, de dynamiek van gebaren en de structuur van de onderwerpen te begrijpen, en het vinden van zijn eigen stijl door de studie van technieken en manieren van meningsuiting, van de afgedrukte pagina op het web.

Het tweede jaar concentreert zich op de methodologie en op ondersteunde project ontwerp. Deze fase van de cursus heeft als doel dat van het bevorderen van de ontwikkeling van de creatieve component, om de persoonlijkheid en de onderscheidende kwaliteiten van de student, uit te brengen door middel van de ontdekking van een sterk persoonlijk karakter, herkenbare en origineel. Op hetzelfde tijdstip waarop het beeld wordt bestudeerd, ook grafische preparaat bestudeerd. De redactie gebieden die worden besproken zijn: realistische illustraties voor Scholastic en illustratieve publicaties, interpretatieve illustratie voor verhalen, reclame, en in het algemeen, de communicatie van concepten en ideeën, illustraties en strips voor kinderen.

Tijdens het tweede jaar de cursus behandelt geavanceerde ontwerp in een gesimuleerde professionele omgeving met een complexe culturele parameters. De student van de opleiding van de Illustratie moet dus specifiek kennis te maken met het gebied van communicatie waarin het ontworpen afbeelding moet legeren geworden, verdieping van zijn kennis van de details van de sociaal-culturele processen gekoppeld aan de bekendmaking en vervulling van het beeld, afgezien van volledig in staat om de historisch-kritische thema's van de hedendaagse beeldende talen te lezen.

Tijdens het derde jaar werkt één op de geavanceerde opzet van het project en professionele simulatie, confronterend daadwerkelijke ontwerp projecten zou een professional uit de verschillende sectoren. Het afstudeerproject voor de opleiding van de illustratie is een project complex en gearticuleerd, waarin de student kan kiezen voor een thema gekoppeld aan illustraties bestemd voor visuele communicatie of om een ​​meer algemene verhaal gebruik te ontwikkelen.

De cursus is geaccrediteerd door MIUR als academisch diploma van de Eerste niveau

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan