Ba In Interactie Arts

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Interactie Arts

The Open Window Institute for Arts and Digital Sciences

interactie Arts

FOCUS

Interactie Arts produceert goed afgerond studenten met de mogelijkheid om experimentele, vernieuwende, cultureel geïnformeerd en bruikbare producten, diensten en communicatie te creëren. Studenten zijn uitgerust met een sleutel set van multidisciplinaire vaardigheden die kunnen worden geïntegreerd met de technologische, digitale en fysieke producten. De focus ligt op de oprichting van een gevorderd begrip van interactie, usability en user experience, met de nadruk op een human-centered design aanpak en methodologie.

De onderwerpen aangeboden hulp te ontwikkelen creatieve vermogen naast technologische vaardigheden om verschillende systemen te produceren, of het nu een website, een toepassing, een ingebeelde draagbaar apparaat of een tastbaar product.

student Showcase

Belangrijke onderwerpen

interaction design

Interaction Design is een specialisatie gericht op het creëren van user interfaces en communicatie voor diverse digitale producten en diensten. De focus ligt op het creëren en faciliteren van de producten en diensten die uniek zijn voor het digitale tijdperk. Digitale systemen omvatten alles, van een eenvoudige digitale wekker om mobiele applicaties, websites en interactieve displays.

De cursus wordt gekenmerkt door ontwerponderwijs dat de gebruiker als de belangrijkste beïnvloeder van het ontwerp aanpak versterkt.

Door de toepassing van dynamische en spannende manieren van toegang tot en interactie met digitale content en informatie, ontwerpers die de cursus zijn technisch geneigd en word doordachte verhalenvertellers.

Carrières zijn: Usability Analyst; Informatie Architect; Interface Designer; Interaction Designer; UX Designer; Game UI Designer; Webdesigner; Front-End Developer; Interaction Designer.

Tweede jaar Interactive Design Keuzemodules

Vereisten: Geen

Dit keuzevak is bedoeld om de leerlingen kennismaken met de workflow en processen die verband houden met de planning, structureren en ontwikkelen van content voor digitale toepassingen en producten. Studenten zullen worden uitgerust met de planning gereedschappen (wireframes en sitemaps) en content management tools (informatie-architectuur)

Inleiding tot Social Media 204

Vereisten: Geen

Dit keuzevak is bedoeld om leerlingen te introduceren en vertrouwd te maken met een verscheidenheid aan populaire social media-applicaties en hun bestemming binnen een kritische thematische kader. Elke sessie geeft een beknopt overzicht van de verschillende social media-applicaties en hun functies vergezeld van case studies, praktische voorbeelden en discussies.

Derde jaar Interactive Design Keuzemodules

Design for Web en digitale

Vereisten: Geen

Dit keuzevak introduceert de niet-digitale / interactieve ontwerper aan de fundamenten van het ontwerpen van digitale interactieve media. Thema's zijn onder andere user interface fundamentals, ontwerp voor het scherm / meerdere apparaten en nog veel meer.

Personal Online Branding

Vereisten: Geen

Dit keuzevak is bedoeld om studenten uit te rusten met een duidelijk en kritisch inzicht in praktijken en benaderingen met betrekking tot personal branding en de gebieden die dit van invloed. Leerlingen worden geleid om te ontwikkelen en te begrijpen hun eigen merken vanuit een strategisch niveau om visueel ontwerp tot professioneel gedrag door middel van de praktijk op basis van oefeningen en lezingen.

User Experience Design 1

Vereisten: Geen

User experience design is een mensgerichte ontwerpbenadering dat de gebruiker eerst in het ontwerpproces zet. Producten, zowel digitaal en tastbaar, en systemen moeten zorgvuldig worden ontworpen om de werkelijke behoeften en eisen van de gebruiker. Deze behoeften worden bepaald door middel van een proces van contextuele onderzoek, eisen onderzoek en analyse. Dit keuzevak richt zich op de praktische instrumenten voor onderzoek en evaluatie worden gebruikt in de user experience design proces.

User Experience Design 2

Vereisten: User Experience Design 1 moet worden ingevuld

User experience design is een mensgerichte ontwerpbenadering dat de gebruiker eerst in het ontwerpproces zet. Producten, zowel digitaal en tastbaar, en systemen moeten zorgvuldig worden ontworpen om de werkelijke behoeften en eisen van de gebruiker. Deze behoeften worden bepaald door een proces van contextuele onderzoek eisen onderzoek en analyse. Dit keuzevak bouwt voort op de in user experience design 301 opgericht door de invoering van studenten om praktische user experience design tools en methodes grondwerk.

Interactive Development

Interactive Development onderzoekt de programmering, ontwikkeling en ondersteuning van diverse digitale producten, waaronder het creëren van aantrekkelijke en nuttige websites, alsmede de ontwikkeling van mobiele applicatie voor de groeiende mobiele wereld.

De cursus richt zich op de front-end en raakt aan back-end ontwikkeling talen en streeft naar studenten robuuste en flexibele ontwikkeling van vaardigheden die het mogelijk maken de ontwikkelaar om de verbeelding tot leven te brengen op het scherm te geven.

Aandachtsgebieden zijn onder andere applicaties, web en productontwikkeling.

Carrières zijn onder meer: ​​Web Developer; Front End Developer; Back End Developer; Mobile App Developer; Creative Technologist; Technical Lead.

Tweede jaar Interactive Development Keuzemodules

Vereisten: Geen

Leerlingen maken kennis met de basiselementen en toepassingen van HTML 5 en CSS 3. Deze module heeft geen voorafgaande kennis van HTML of CSS te nemen en dient als een beginner introductie tot het bouwen van interactieve webpagina's.

Vereisten: An Introduction to HTML en CSS

Studenten zijn uitgerust met de vaardigheden om HTML en CSS toe te passen in meer geavanceerde toepassingen.

Inleiding tot de CMS 203

Vereisten: Geen

Leerlingen maken kennis met de basisfuncties van online content management systemen zoals WordPress. Studenten zullen leren de basisprincipes van het structureren, organiseren, het ontwerpen en uiteindelijk implementeren van een CMS-gebaseerde website met uitgebreide functies, zoals bloggen, social media widgets, formulieren, diavoorstellingen en nog veel meer.

Interactive Web: jQuery 202

Vereisten: An Introduction to HTML en CSS

Studenten maken kennis met eenvoudige client-side scripting talen en frameworks waarmee gemakkelijk interactiviteit en animaties toe te voegen aan het web en digitale toepassingen met een minimum van scripting.

WordPress Theme Ontwerp 204

Vereisten: An Introduction to HTML en CSS

Studenten zijn uitgerust met de basisvaardigheden om interactieve thema's die kunnen worden uitgevoerd met behulp van content management systemen zoals WordPress bouwen.

Derde jaar Interactive Development Keuzemodules

CSS Frameworks 301

Vereisten: Student moet voorafgaande scripting of programmeerervaring

Studenten richten zich op het begrijpen en het gebruik van een aantal van de meest populaire web development frameworks in gebruik. Het doel is, de mogelijkheid om snel en effectief dynamische webpagina's te zetten zonder dat elk element code van de grond af te ontwikkelen. Studenten zullen leren om zowel de front-end gebruiken en back-end implementatie frameworks, om gelijke tred te houden met de markt.

Software Methodieken 304

Vereisten: Student moet voorafgaande scripting of programmeerervaring

Studenten richten zich op methoden voor het schrijven en testen van software op een gestructureerde en efficiënte manier. Het raakt op agile methodologieën, extreme programmering, test-driven development en codering van documentatie. Het doel van de module is om studenten bloot te stellen aan de uitdagingen van het ontwikkelen van software als onderdeel van een groot team of zakelijke omgeving.

Android Application Development

Vereisten: Student moet voorafgaande scripting of programmeerervaring

Studenten richten op de mobiele applicatie-ontwikkeling voor Android-apparaten. Het is gericht op de eerste plaats het leren van een nieuwe taal syntax en ten tweede, te gebruiken om een ​​eenvoudige toepassing voor de Android API te ontwikkelen. Het doel is om de student te werken in de ontwikkeling van de markt van mobiele te bereiden.

iOS Application Development 303

Vereisten: Student moet voorafgaande scripting of programmeerervaring

Studenten richten zich op het ontwikkelen van mobiele applicatie voor iOS-apparaten. Het is gericht op de eerste plaats het leren van een nieuwe taal syntax en ten tweede, te gebruiken om een ​​eenvoudige toepassing voor iOS API ontwikkelen. Het doel is om de student te werken in de ontwikkeling van de markt van mobiele te bereiden.

3D Design

De functie en de stroom van de fysieke, gebouwde ruimten en de vorm en de vorm van producten sterk beïnvloeden hoe we omgaan met de wereld. De 3D-ontwerper verbeeldt, conceptualiseert, ontwerpt en ontwikkelt de objecten die ons omringen.

De 3D Design verkent natuurlijk de productie van materiële en bruikbare producten en artikelen met een focus op de vorm en de ruimtelijke problemen op te lossen.

Aandachtsgebieden zijn onder andere product en retail design, verpakking, meubels, installaties en diensten.

Carrières zijn: Product Designer; Retail Designer; Tentoonstelling Designer; Events Manager, Verpakkingen Designer; Meubelontwerper; Binnenlandse Zaken en Ruimtelijke Ontwerper; Industrieel ontwerper.

Tweede jaar 3D Design Keuzemodules

3D Visualisatie 201-204

Vereisten: orthographic / technische tekening kennis

Studenten zijn uitgerust met de basisvaardigheden om elektronisch te modelleren met behulp van 3D CAD (computer aided design) software. Thema's zijn onder andere eenvoudige onderdelen, mechanische onderdelen, vloeibaar verpakking en eenvoudig meubilair design.

Derde jaar 3D Design Keuzemodules

3D Visualisatie 301-304

Vereisten: 3D Visualisatie (SolidWorks software) 201-204

Studenten verder te ontwikkelen hun 3D CAD (computer aided design) software vaardigheden. Thema's zijn onder andere product design, component detaillering, beeldtaal en meubelontwerp.

3D Rapid Prototyping

Vereisten: 3D Visualisatie (SolidWorks software) 201-204

Studenten maken kennis met rapid prototyping technologieën.

3D Brandscaping

Vereisten: 3D Visualisatie (SolidWorks software) 201-204

Studenten maken kennis met het onderzoeken en begrijpen van gevestigde merken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 14, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
265,000 ZAR
Locations
Zuid-Afrika - Pretoria
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum: Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zuid-Afrika - Pretoria
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan