Ba in interieurontwerp (hons)

University of Gloucestershire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in interieurontwerp (hons)

University of Gloucestershire

Doe mee aan een professioneel gerichte cursus. Ontwikkel het ontwerp en de technologische vaardigheden die u nodig hebt om klaar te maken voor de vooruitgang in de industrie. Begrijp de rol van duurzaamheid in het ontwerp, en gebruik biofiel ontwerp dat individuele gezondheid en welzijn bevordert in het interieur. U hoort van design professionals in lezingen, werken aan live-industrie projecten en onderneemt essentiële werkplaatsen bij designbedrijven, klaar voor uw carriere. Recente bestemmingen hebben Brinkworth, Turner Bates en Aecom opgenomen. U zult ook de gelegenheid hebben om Europa te bezoeken op een residentiële veldreis met opties, waaronder het verkennen van creatief interieurs in Berlijn, Barcelona of Praag.

In uw eerste jaar creëert u en experimenteert u met behulp van standaard CAD en visuele communicatie software. U gaat ruimtelijk ontwerp en duurzaamheid onderzoeken, waarbij u de rol van het 'interieur' in het ontwerp- en bouwproces verkent. U wordt aangemoedigd om buiten de doos te denken en uw eigen creatieve stijl te ontwikkelen terwijl u interdisciplinair teamwerk, tekening en modelvorming ondervindt. In je tweede jaar werk je op klantgerichte broekstukken voor winkels, recreatie, werkplek, museum en tentoonstellingsruimten. Je verfijkt je vaardigheden in esthetiek, gericht op kleur, materialen, licht en sfeer, met behulp van intelligente CAD Building Information Modeling software (BIM) om biofile principes te testen.

Met een professionele focus omvat de cursus zakelijke contracten, bouwwerken, schrijfspecificaties, kosten en inschrijvingen. U zult werken aan een zomerse werkplek, zodat u het kunt vinden - en creëer uw eigen merk en portfolio, klaar voor uw carriere.

Vanaf 2018 verhuizen onze reclame-, grafische ontwerp- en interieurcursussen naar onze prachtige parkcampus in Cheltenham. Home naar een kosmopolitisch aanbod van cursussen, studenten en professionals worden samengebracht uit allerlei specialismen. Ontdek meer over Park en kijk waar u de eerste stappen kunt nemen in de richting van uw carrière in interieurontwerp.

Studiestijl

Werken in onze doelgebouwde studio's op onze Francis Close Hall campus, leert u door lezingen, tutorials, individuele en groepsprojecten, essays, presentaties, onderzoek en praktische projecten. U gebruikt industrie-standaard ontwerppakketten en profiteert van een modelfabrikant, met laser snijapparatuur en 3D printers.

Careers

Onze afgestudeerden komen in de rol voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in interieurontwerp voor modewinkels, kantoren, musea, bewaring en erfgoed, hotels, recreatie en restaurants.

Industrieverbindingen

Profiteer van regelmatig contact met internationaal en lokaal interieur en architecturale praktijken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cheltenham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2019
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Cheltenham, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2019