Ba in internationale bedrijfsadministratie - focus op communicatie management

SRH Hochschule Berlin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in internationale bedrijfsadministratie - focus op communicatie management

SRH Hochschule Berlin

Bevorder je communicatievaardigheden en start je internationale carrière

Er zijn veel eisen aan communicatie deskundigen in de zakelijke wereld van vandaag: zij hebben niet alleen expertise op hun gebied nodig, maar moeten ook tred houden met de digitalisering en kunnen werken in een steeds groeiende mondiale omgeving. Bij SRH ontvang je een managementopleiding en leer je de nodige zachte, sociale en taalvaardigheden die nodig zijn voor een communicatiemanager.

Leer hoe u uw publiek en uw klanten wilt richten om succesvolle campagnes te plannen. Leer meer over de juiste communicatiemiddelen en gebruik ze in bedrijfsprojecten en stages.

Op basis van de basisbeginselen van communicatiebeheer leren u hoe u communicatiebroekjes ontwikkelt, hoe u ze implementeert en hoe u een communicatiecrisis kunt beheren. Modules zoals Copyright & Media Law en Communication & Campaign Planning helpen u inzicht te krijgen in de juridische omgeving en vergemakkelijken uw budgettering en media planning expertise.

Inhoud, Doelstelling en Cursusstructuur

Nadat u zes semesters voltijds hebt gestudeerd, behaalt u een Bachelor of Arts-graad en ontvangt u grondige kennis op het gebied van management, marketing, human resources en economie. Je verdiept je kennis op het gebied van communicatie en krijg een diepgaand begrip van bedrijfscommunicatie, public relations en customer relationship management.

Daarnaast bevorderen wij uw sociale, interculturele en persoonlijke vaardigheden en bieden u talenkalen in het Duits en Spaans. Bedrijfsprojecten en stages zijn opgenomen in uw curriculum en bieden u veel echte werkervaring aan.

Als afgestudeerd bedrijfsadministratie bent u in staat om taken te verrichten en verantwoordelijkheden te nemen op een breed professioneel gebied.

Kennis, methoden, ervaring en persoonlijkheid

Professionele, sociale, methodologische en praktische vaardigheden: dankzij de nieuw ontwikkelde curriculum, onze studie programma biedt u uitgebreide kwalificaties. Het internationale profiel van onze universiteit en de interculturele karakter van onze studenten te versterken je persoonlijkheid. SRH biedt u de ideale omstandigheden om te gedijen in een multiculturele wereld.

Carriere Perspectieven

De Bacheloropleiding 'International Business Administration, Focus on Communication Management' Biedt fundamentele kennis over de economie en het management, met inachtneming van theoretische en praktische aspecten van de communicatie-industrie. Deze graad bereidt professionals voor voor de bedrijfs- en managementuitdagingen van de 21e eeuw. Ze begrijpen de relaties in een internationale context en zijn bereid om te werken in een aantal afdelingen in verschillende industrieën.

Begin je carrière net na het afronden van je diploma

Tijdens hun studie vestigen de studenten contacten met bedrijven en creëren zij een professioneel netwerk. Zodra ze afstuderen, kunnen ze een carrière starten in een multinationale onderneming, een opstart, een innovatieve middelgrote onderneming, een adviesbureau of een openbare instelling.

Werkgebieden:

 • Corporate Communications
 • Communicatie Consulting
 • (Online) Marketing / Social Media Management
 • Public Relations en Media
 • E-Commerce
 • Event Marketing

Volg een master's degree

De Bachelor of Arts in de internationale bedrijfsadministratie biedt u de ideale achtergrond om een ​​masterprogramma te starten. In de Engelstalige Master programma's Ondernemerschap en Internationaal Management op SRH, heb je de mogelijkheid om je kennis uit te breiden en de nodige kwalificaties te verwerven voor een leiderspositie of een academische carrière en een PhD.

Toepassing

Krijg je carrière begonnen bij SRH Hochschule Berlijn en solliciteer voor ons International Business Administration programma. Hier vindt u informatie over toelatingseisen en uw volgende stappen om te studeren bij SRH.

U kunt in de winter- of zomercursussen uw studie starten bij SRH Hochschule Berlijn. Wij accepteren applicatons op een rollende basis dus pas nu online aanmelden. We zullen uw aanvraag zorgvuldig beoordelen en u uitnodigen voor ons interview als uw kwalificaties voldoen aan onze bachelorstudiekriteria. Het toepassen is gratis.

Toelatingseisen

Toelatingseisen zijn afhankelijk van de educatieve achtergrond en het burgerschap van kandidaten. De basisvereisten zijn:

 • Algemeen Hogeschool Toegangskwalificatie (Abitur) of Hogeschool Toegepaste Wiskunde Toegangskwalificatie (Fachhochschulreife)
 • Persoonlijk / telefonisch interview
 • Het bewijs van Engels taalvaardigheid

Alle applicaties worden individueel onderzocht om te bepalen of ze voldoen aan de toelatingseisen.

Bewijs van taalvaardigheden

De volgende Engelse vaardigheidstests worden geaccepteerd:

 • TOEFL 87 ibt
 • TOEIC luisteren / lezen 785, spreken 160, schrijven 150
 • IELTS (academisch) 6.5 (minimum 6,0 voor elke vaardigheid)
 • CAE (klasse A, B of C)
 • CPE (rang A, B of C)
 • Pearson English Test Academic (PTE-A): 59 punten

Kandidaten met een beroepsopleiding

Kandidaten met een afgeronde beroepsopleiding en een aantal jaren werkervaring moeten slagen voor een in aanmerking te komen test om te worden toegelaten tot de universiteit.

Maak je klaar voor een succesvolle carrière in internationale bedrijven en agentschappen

Het bachelorprogramma 'International Business Administration, Focus op Communicatie Management' biedt een compleet bedrijfsonderwijs dat u in staat stelt om te begrijpen hoe de economie en commerciële en publieke organisaties werken. Er is een bijzondere nadruk op het gebied van communicatie. De cursus biedt theoretische en praktische kennis op het gebied van kernactiviteiten zoals economie, human resource management en de wet en legt de nadruk op Corporate Communications, PR en Marketing.

themagebieden

De bacheloropleiding 'International Business Administration, Focus on Communication Management' biedt fundamentele managementkennis en theoretische en praktische kennis in internationale communicatie. Studenten verbeteren hun interculturele en internationale vaardigheden in bedrijfsprojecten en stages.

Voordeel: echte werkervaring

Tijdens uw studie bij SRH Hochschule Berlijn krijgt u veel echte zakelijke werkervaring. In studieprojecten met docenten en bedrijfsvertegenwoordigers moet u zich bezighouden met relevante real-life problemen. Tijdens je stage in een bedrijf, heb je al de kans om contacten in de industrie te maken.

Voordeel: Internationale oriëntatie

SRH Hochschule Berlin is internationaal. Op onze campus ontmoeten we docenten en studenten uit meer dan 75 landen! We houden ook van intern in termen van inhoud. Tijdens je studie, dan kunt u een verblijf tot twee semesters in het buitenland om uw interculturele en taalvaardigheden te verbeteren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Apr. 2019
Duration
Duur
6 - 7 semesters
Voltijd
Price
Prijs
725 EUR
per maand.
Locations
Duitsland - Berlijn, Berlin
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Apr. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Apr. 2019
Duitsland - Berlijn, Berlin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan