Ba in internationale economie en handel

Shenzhen University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in internationale economie en handel

Shenzhen University

International Economics and Trade

Overzicht

Internationale economie en handel is een traditionele grote aangeboden door Chinese universiteiten om onderwerpen te bestuderen die buitenlandse economische activiteiten omvatten. Tegenwoordig biedt het een uitgebreide cursus om theorieën en kennis te leren met betrekking tot de internationale economie en internationale zaken. De cursus biedt een breed scala aan opleidingsonderdelen die betrekking hebben op internationale handel, financiën en investeringen, maar ook op management, boekhouding en marketing. Internationale studenten moeten ook de Chinese taal en Chinese cultuur bestuderen als onderdeel van de cursus. Dit samengestelde curriculum stelt de studenten in staat om een ​​breed en gedetailleerd inzicht in de internationale economie te verwerven, terwijl ze de essentiële vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het uitvoeren van internationale zaken. Na een multidisciplinaire aanpak wil deze cursus de studenten helpen goed geïnformeerde beslissingen te nemen om een ​​breed scala aan uitdagingen aan te gaan in de context van de geglobaliseerde economie. Internationale studenten zullen ook profiteren van hun blootstelling aan de Chinese cultuur voor een inzichtelijk perspectief op het Chinese bedrijfssysteem.

DUUR

4 jaar.

Core Cursussen

Gevorderde wiskunde, macro-economie, micro-economie, managementprincipes, boekhoudprincipes, marketingprincipes, internationale economie, statistiek, internationaal zakenrecht, internationale handelspraktijk, internationale logistiek, internationale financiën, interculturele bedrijfsmededeling, internationale marketingstrategie

Toelatingsvoorwaarden

1. Ben ouder dan 18 jaar;

2. Aanvraagformulier & vereisten

  • Stuur uw aanvraagdocumenten en stuur een e-mail naar intenroll@szu.edu.cn om u aan te melden.
  • Undergraduate-programma's Deadline aanmelding: 30 juni, 2017

3. Voorzie je originele kopie van het diploma van de middelbare school voor afstuderen samen met transcripties: die in andere talen dan Chinees of Engels zijn vertaald in het Chinees of het Engels en notarieel zijn. (Huidige afgestudeerden die nog geen afstudeercertificaten hebben behaald, moeten schoolbrieven presenteren met vermelding van de aangewezen afstudeerdatum.)

4. Verstrek exemplaar van de detailspagina van paspoort;

5. Zes foto's in paspoortformaat, niet ouder dan zes maanden.

Opmerking: diegenen die minstens een semester aan de universiteit in hun eigen land of universiteit in China, anders dan de universiteit van Shenzhen, de Chinese taal hebben gestudeerd, komen in aanmerking voor plaatsing in een geschikte klas. Studenten in deze categorie moeten de relevante academische documenten presenteren, inclusief transcripties en HSK-certificaten van Band 3 of hoger.

Deadline

30 juni, 2017

Opmerking: aanvragers worden aangemoedigd om hun aanvragen elk jaar voor deze datum in te dienen voor cursussen die starten in Semester 1.

Diploma afstuderen

  1. Het bereiken van alle verplichte credits
  2. Het proefschrift passeren

Diploma toegekend

  • Bachelor in de economische
  • Informatie onderzoek
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 2, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shenzhen, Guangdong
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
China - Shenzhen, Guangdong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan