Ba in internationale logistiek management

Yasar University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in internationale logistiek management

Yasar University

Department of International Logistics management werd in 2009 opgericht in het kader van de Faculteit Economie en Administratieve Wetenschappen. Het hoofd van de International Logistics Management Department, Prof.Dr.Ömer Baybars Tek is een van de drie auteurs in Turkije die de eerste hoge kwaliteit leerboek in Logistics schreef. Op 1985 Ömer Z.Aşıcı coauthored hij een boek met de titel "Fiziksel DAGITIM Yönetimi". Tussen de jaren 1969 en 1971, Dr. Ömer Baybars Tek is ook de student en volgeling van wereldwijd bekende wetenschapper Dr. geweest Donald J. Bowersox, die een van de voorvaderen van Logistiek en ook de voormalige vice-decaan van de Michigan State University, de Eli Broad College of Business. Dr.Tek leerde Physical Distribution klassen tussen 1971 en 1987. Verder is Dr.Tek geleerd verschillende cursussen, waaronder Consumer Behavior en Retail Management aan de afdeling Supply Chain Management, de Eli Broad College of Business in de Verenigde Staten tussen de jaren 2001 en 2002.

Sinds de jaren 1980 als Customer Oriented Marketing Aanpak werd steeds wijdverbreid in de nationale en mondiale arena, heeft Logistics kreeg veel meer betekenis. Op basis van deze ontwikkelingen, Department of International Logistics Management heeft tot doel de studenten uit te rusten met twee vreemde talen als onderdeel van het algemene beleid van de universiteit, en leidinggevende vaardigheden die flexibiliteit, interdisciplinaire aanpak en creatief denken omvatten.

Gezien de stijgende concurrentievoorwaarden in logistiek sector, onze afdeling bereidt haar studenten voor de zeer uitdagende zakelijke leven door het verbeteren van hun analytisch denken en probleemoplossende vaardigheden.

De voertaal van de afdeling International Logistics Management is Engels.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier (beschikbaar om te downloaden van www.yasar.edu.tr) - Middelbare school diploma, school diploma, transcript en referentie-brief voor undergraduate kandidaten - universitair diploma, transcript en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - Kopie van het paspoort - pasfoto's
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Yasar University
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 USD
per jaar
Locations
Turkije - İzmir, İzmir
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Turkije - İzmir, İzmir
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan