Ba In Journalistiek (hons)

University of Gloucestershire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Journalistiek (hons)

University of Gloucestershire

Onze journalistiek cursus is een van de handige die geaccrediteerd is met een dubbele zegel van goedkeuring van de industrie - de nationale raad voor de opleiding van journalisten (NCTJ) en de uitzendingsjoernalistiekopleidingsraad (BJTC). Dit geeft onze afgestudeerden een echte concurrentievoordeel.

Dek alle aspecten van multimedia journalistiek inclusief het schrijven en presenteren, opnemen en bewerken van video en het creëren van audio-uitvoer, zoals podcasts. U ontwikkelt spannende digitale inhoud voor nieuwswebsites en sociale media, en produceert tv- en radio-bulletins in onze state-of-the-art nieuwszalen en studio's. De cursus wordt geleerd door hooggeschoolde praktijken die jarenlange ervaring hebben op het gebied van BBC televisie en radio, BBC Online, ITV, Vice, The New Statesman, The Times en The Guardian. Ons nauwe contact met de industrie betekent dat we u op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen, waaronder het gebruik van sociale media, mobiel journalistiek en andere opkomende digitale technologieën.

In het eerste jaar krijg je kernvaardigheden zoals schrijven en presentatie, video en audio productie en nieuws verzamelen.

Studiestijl

U zult deze toepassen op multimedia nieuwsdagen en nieuwsweken.

  • communicatie
  • Multimedia inhoud
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cheltenham, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates