Ba in landschapsarchitectuur (hons)

University of Gloucestershire

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in landschapsarchitectuur (hons)

University of Gloucestershire

U zult werken op echte sites, op echte scenario's, naar echte problemen. Je zal werken op live locale sites met client-driven briefs in landscape studios om je creativiteit te ontwikkelen en je professionele praktijkvaardigheden te versieren. Studenten hebben gewerkt op een scala aan sites in Cheltenham, zoals Pittville Park, Gloucester zoals Kings Square, en Bristol zoals The Diesel Depot en Temple Meads.

Met een aantal industriële partners die verbonden zijn met de cursus, profiteert u van gesponsorde evenementen, bezoeken aan landschapspraktijken en lezingen die direct door de huidige praktijkers worden geleverd. Partners hebben onder meer LDA Design, Arup, Grant Associates, Barton Wilmore, Atkins Global, Grontmij, BDP, Sustrans en Noel Farrer, huidige president van het Landscape Institute. In uw laatste jaar presenteert u uw werk op de Degree Show - een evenement bijgewoond door landschapsbeoefenaars waar eerdere studenten op zoek zijn naar toonaangevende landschapsontwerppraktijken.

Ontwikkel ontwerp creativiteit door middel van nationale en internationale studiereizen, waar u voorbeelden van historische, eigentijdse en culturele landschappen kunt verkennen. Vorige trips zijn Kopenhagen, New York en Barcelona. U wordt geïnspireerd in uw eerste jaar met een driedaagse reis naar Londen om een ​​rijkdom aan ontwerpideeën te ontdekken van kleine en middelgrote stadsvernieuwingsprojecten tot stadsparken en grootschalige groene infrastructuurprojecten.

Studiestijl

Het studieprogramma is gebaseerd op lezingen, tutorials en studentenonderzoek in een op studio gebaseerde omgeving. Je ontwikkelt vaardigheden in experimenten, creatief denken en sociale interactie. De cursus biedt ook een evenwichtige mix van theorie, ontwerpwerk en inleiding tot de professionele praktijk. De cursus biedt mogelijkheden en mogelijkheden om te groeien in een stimulerende leeromgeving en om je persoonlijke ontwikkeling te ontwikkelen en te denken in het kader van toekomstige carriereopties.

Careers

  • Landschapsarchitect in privé-praktijk of met een plaatselijke overheid
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cheltenham, Engeland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021
Dates
Sept. 2019
Verenigd Koninkrijk - Cheltenham, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Aug. 31, 2021