ba in massacommunicatie technologie

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA in Mass Communication Technology

Dit internationale programma wordt aangeboden in Bangkok.

  • Full-time programma: Week dagen 9:00-16:00
  • Avond / weekend-programma: 2 avonden 05:00-08:00, zaterdag en zondag 09:00-16:00


In dit programma, zult u niet alleen luisteren naar lezingen. Veel cursussen gelden de technologieën en tools die vandaag worden gebruikt in Mass Communications. Als een van de grootste universiteiten van de wereld, Ramkhamhaeng University heeft een eigen tv-kanaal voor zijn meer dan 600.000 studenten. Studio's, camera's, mixers en andere apparatuur zijn even toegepast als make-up, acteren, en spraak training. Geniet van een zeer praktijk-gerichte opleiding!


Programma Degree en Majors

Het programma graad is Bachelor of Arts in Mass Communication Technology. Drie majors worden aangeboden:

  • Integrated Communication Studies
  • Multimedia Journalistiek
  • Radio-en televisie-uitzendingenWijsbegeerte

Het doel van het programma is om de kwaliteit van studenten die afstuderen met de nieuwe kennis in massacommunicatie technologie te bereiden. Het programma 's leerlingen wordt geoefend in het gebruik van nieuwe technologieën, zodat de afgestudeerde studenten in staat in te spelen op de arbeidsmarkt, niet alleen in de officiële sector, maar ook in de particuliere sector zal zijn.

In de moderne tijd, hebben massacommunicatie projecten naast de uitbreiding van het bedrijfsleven en de industrie ontwikkeld. Elk project in de loop van de ontwikkeling, is nodig gezaghebbende bronnen van advies en knowhow op massacommunicatie technologieën, maar de beschikbare middelen geen gelijke tred gehouden met de vraag.

Veranderende mondiale zakelijke omgeving en de veranderende internationale politieke economie zijn de belangrijkste factoren voor de toenemende erkenning van de belangrijke rol van massa-communicatie onderwerpen.De Thaise grondwet heeft veel classificatie beleid voor de radio-en televisie-industrie. Hierdoor zal de vraag naar professionals in elk veld massa communicatietechnologieën de. Onze beoordeeld programma (beoordeeld 2005) kan niet alleen helpen om de overtollige vraag terug te dringen, maar ook om een ​​pool van afgestudeerden voorbereiden klaar om de drie belangrijkste terreinen van massacommunicatie middelen voor mensen overal te vergemakkelijken.


Academische System

Een academisch jaar is verdeeld in twee semesters en een zomer semester.

Elk onderwerp heeft een lezing tijd van niet minder dan 15 uur per semester gelijk aan 1 credit.

Elke experimentele studie, opleiding of problemen discussie, of veldonderzoek, enz. heeft niet minder dan 30 uur per semester gelijk aan 1 credit.


Termijnen

Aanvragers kunnen hun programma af in 4 jaar.In gevallen waarin 4 jaar zijn niet voldoende om af te maken, moet de aanvrager het programma te voltooien binnen de komende 4 jaar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ramkhamhaeng University Institute of International StudiesBefore the establishment of Ramkhamhaeng University in 1971, Thailand had long suffered what might be called "a crisis in the quest for higher ... Lees meer

Ramkhamhaeng University Institute of International StudiesBefore the establishment of Ramkhamhaeng University in 1971, Thailand had long suffered what might be called "a crisis in the quest for higher education". At that time the number of high school graduates seeking seats to the universities outnumbered the admission capacity of all universities combined. The problem finally prompted the parliament to pass a law authorizing the establishment of Ramkhamhaeng University, named after King Ramkhamhaeng the Great (ca. 1239-1317), who invented the Thai alphabet, or ‘RU’ as it is commonly known ... the country’s first open-admission university.The university was granted permission to use a 300 rai (125 acre) plot of land in the eastern suburb of Bangkok as its main campus; this land once housed the International Trade Fair. Lees Minder
Bangkok , Chiang Mai , Hat Yai , Nakhon Pathom + 3 Meer Minder