Ba in massacommunicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie

De missie van de massa communicatie programma is om studenten voor te bereiden bedreven in het communiceren van informatie en ideeën door middel van het gebruik van media te zijn, te worden gekwalificeerd om posities in massacommunicatie te houden, en om de toelating af te studeren en professionele scholen te krijgen.

Studenten klaar zich aan de behoeften en eisen van specifieke sectoren van de massamedia te voldoen door opties te selecteren in Multimedia Journalistiek of Public Relations. Cursus eisen nadruk leggen op de ontwikkeling van sterke schrijfvaardigheid, kritisch denken en onderzoeksvaardigheden evenals vaardigheid in de massamedia principes en praktijken.

Studenten hoofdvak in Mass Communication hebben de mogelijkheid om te werken op de krant Courtbouillon student; met DU-TV, Dillard University Television; WDUB online radio; en in opnamestudio's.

Student Learning Outcomes

 • Aantonen competentie in schriftelijke en mondelinge communicatie.
 • Aantonen competentie in undergraduate onderzoek.
 • Aantonen competentie in ethische en analytische besluitvorming op manieren die bijdragen aan verbetering van de gemeenschap en de eigen ontwikkeling van leiderschap van de student.
 • Begrijp en nieuws waarden gelden in de bouw van nieuws en / of public relations deliverables.
 • Gebruik technologie effectief in het leveren van nieuws en public relations inspanningen.
 • Vaardigheid aan te tonen in de massa communicatie vaardigheden door middel van de ontwikkeling van een elektronisch portfolio.
 • Begrijpen hoe effectief in een mondiale samenleving te functioneren.
 • Wees voorbereid voor de werkgelegenheid of graduate of professionele studies.

Programma's / Opportunities

 • De Courtbouillon (University student krant)
 • Dillard University Recording Studios
 • Dillard University Television (DUTV)
 • Wereldwijd Dillard University Broadcasting (WDUB Radio)

Eisen voor Bachelor of Arts in Mass Communication - Multimedia Journalistiek

Voltooi een totaal van 122 credit-uren van de cursussen voor het afstuderen.

Eisen voor Bachelor of Arts in Mass Communication - Public Relations

Voltooi een totaal van 122 credit-uren van de cursussen voor het afstuderen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U ... Lees meer

Since1869, Dillard University has been committed to providing students with a quality four-year liberal arts education. Dillard is a fully accredited private, historically black university. In 2010, U.S. News & World Report ranked Dillard among the nation’s Top 10 HBCUs, based on comprehensive undergraduate studies. Dillard also was awarded a Top 10 Ranking in 2010 for liberal arts schools in the social mobility category by Washington Monthly. Lees Minder