Read the Official Description

BA in Media Management

In heel Duitsland, de media-industrie geldt als een groei-industrie en professionele veld met een toekomst. De traditionele media-industrie wordt steeds meer netwerken met de digitale economie en de telecommunicatie-industrie. Met zijn internationaal erkende Bachelor of Arts opleiding, de bbw Hogeschool biedt studenten de mogelijkheid om te studeren in de grote media het centrum van Berlijn, en binnen zes semesters (voltijds onderwijs) of acht semesters (deeltijdopleiding), om verwerven van de grond kennis gecombineerd met professionele en praktische ervaring, om zich te kwalificeren voor veeleisende posities. Op deze cursus zijn media conceptie, productie, ontwerp en beheer gecombineerd tot een hoog niveau uitgebreide, toekomstgerichte opleidingen waarmee onze afgestudeerden om flexibel aanpasbaar in een dynamische groei van de industrie met de snel veranderende functieprofielen vormen. De GMV is een lid van het Bundesverband Digitale Wirtschaft eV (BVDM) en daarom heeft nauwe contacten met bedrijven in de sectoren interactieve marketing, digitale content en interactieve toegevoegde waarde.


Structuur

Lengte van de full-time opleiding:
3 jaar, dat wil zeggen 6 semesters of 1800 uur
Voor full-time cursussen ong. 6 weken vakantie per jaar worden opgenomen.
Natuurlijk uur: 8:30-05:30

Part time / extra-professionele cursus:
4 jaar, dat wil zeggen 8 semesters of 1800 uur
De deeltijd-programma voor studenten momenteel ook werkzaam / in het beroepsonderwijs, vindt plaats van twee avonden per week 6:00-09:15 en twee zaterdagen per maand 8:30-03:45.

Natuurlijk beginnen:
De full-time cursus begint 1 april en 1 oktober van elk jaar, terwijl de part-time programma begint 1 maart en 1 september.

In het eerste jaar van het programma, de Basic Studies leveren een fundamentele vaardigheid basis evenals de basisprincipes van economie, recht en Business Engels. Hier de nadruk wordt gelegd op oriëntatie, theorie van de cognitie en persoonlijke ontwikkeling, zodat een optimale oriëntatie en onderzoek methoden snel worden bereikt.

De Special Studies bestaan ​​uit een speciale focus op de media-industrie. In tegenstelling tot andere tot op heden beschikbare vakken, de inhoud van de cursus sterker gericht op het veld en oriëntatie werk op de industrie. De gespecialiseerde cursus wordt aangevuld met deelprojecten, industrie-gerelateerde projecten werken in bedrijven en wordt afgesloten met een scriptie semester.

De projectmatige Toegepaste Studies op de hoogte blijven van de groeiende internationalisering. De colleges worden deels in het Engels gehouden en elk besluit met case studies. De applicatie gebaseerd curriculum wordt afgesloten met het huidige management thema's, in verband met het internationale bedrijfsleven en management als ethische kwesties. Alle examens zijn in aanvulling op de cursus en beoordeeld volgens het ECTS (European Credit Transfer System). De bacheloropleiding wordt afgesloten met een business-gerelateerde bachelor thesis, die idealiter zou moeten opvolgen de consulting werk voorbereid tijdens de gespecialiseerde cursus.

Program taught in:
Engels

See 8 more programs offered by bbw University of Applied Sciences »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
16,920 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum