Ba in Mediadesign

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

1

Daarom MD.H!

De Media Design School heeft 25 jaar ervaring in het onderwijs. In alle media en design gebieden, biedt state-of-erkende opleidingen. Keuze uit drie locaties in de media en mode bolwerken Berlijn, Düsseldorf en München. Deze combineert een goede locatie in de stad, moderne voorzieningen en vele manieren om de studie van flexibiliteit te maken.

Feiten

  • Duur: 7 semesters
  • Type: Full Time
  • Credit Points: 210 ECTS
  • Graad: Bachelor of Arts (BA)
  • Release dates: 1 oktober
  • Locaties: München, Düsseldorf, Berlijn

In een paar stappen naar de studie

De beslissing tot toelating is een persoonlijk gesprek, een proeve van bekwaamheid en een schriftelijke aanvraag. Dit is mogelijk op elk moment. Daarnaast zijn vrij werk ingediende monsters uit verschillende Spaces. Voorwaarde is de algemene universiteit, de technische hogeschool of een gelijkwaardig erkende.

Variety dat inspireert

Omdat de mogelijkheden als Media Designer / in zo divers als de media zelf, vele deuren open. Met name de multimedia en PR-bureaus, film of tv-productiebedrijven en reclame-afdelingen van de industrie of openbare instellingen.

Daarom Kansen!

Contacten, contacten, contacten - vooral in de media-industrie, ze zijn de alfa en omega Goed dus als je niet hoeft te beginnen vanaf nul als een beginner, maar kan profiteren van bestaande interfaces op de arbeidsmarkt. Net als bij de carrière dienst van MD.H, dankzij een schat aan activiteiten en contact services, de professionele ontwikkeling van studenten en afgestudeerden / stimuleert afgestudeerden.

Leer ons weten!

Wilt u meer weten over deze cursus weten? Neem dan contact op. Alleen de respectieve studiebegeleiding in Berlijn, Düsseldorf en München Ook onze regelmatige informatie-avonden, wij nodigen u hartelijk uit. Er verlenen professoren en docenten van de afdeling Media Design onthullende inzichten in de opleiding. Levend en levendig uit de eerste hand te leren over de inhoud en structuur van de studies, school uren, financiering etc. Een vraag en antwoord sessie en een rondleiding door de universiteit ronden het evenement.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Media Design School (MD.H – ger. Mediadesign Hochschule) is one of the leading universities for media and design in Germany. It educates the offspring of tomorrow in all relevant areas of the media. S ... Lees meer

Media Design School (MD.H – ger. Mediadesign Hochschule) is one of the leading universities for media and design in Germany. It educates the offspring of tomorrow in all relevant areas of the media. Students benefit from the special way that the Media Design School is linked with the economy. Lees Minder
München , Düsseldorf , Berlijn + 2 Meer Minder