Ba In Meubeldesign

IED – Istituto Europeo di Design Como

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Meubeldesign

IED – Istituto Europeo di Design Como

Vandaag ontwerp doordringt elke sector, product of dienst, in termen van inhoud, taal, technische en functionele aspecten. Vanuit deze vraag, de cursus heeft als doel om een ​​vorm in staat om innovatieve vormen en functies te ontwerpen, te interpreteren en te anticiperen op opkomende esthetische lijnen van zijn tijd te vormen. De student zal weten hoe te ontwerpen, maar ook een ondernemer van uw ideeën dankzij de talloze vormen van samenwerking tussen de Academie voor Schone Kunsten Aldo Galli IED Como en lokale bedrijven worden; Het zal dus de cultuur van het ontwerp, expressieve vaardigheden en technologische kennis, die altijd IED heeft Promove als een school van "Know-How" hebben ontwikkeld. Met een leer afgedrukt op de business plan, zullen ze kennis verwerven om de nieuwe uitdagingen van een professionele veld in constante evolutie aan te pakken.

De cursus is erkend door het Ministerie van Onderwijs als Academic Diploma Niveau I gelijk aan de universiteit undergraduate graden en de hele wereld dus erkend.

Carrièremogelijkheden: Product ontwerper, concept designer, art director, systeemontwerpers, assistenten in de zoektocht naar materialen, onderdelen, technische hulpmiddelen De cursus heeft een sterke territoriale karakterisering samen met het Como gebied en belangrijke Brianza, evenals textiel, ook voor het ontwerp sector. Het hoogtepunt samenwerkingsverbanden en partnerschappen die de Academie voor Schone Kunsten Aldo Galli Como IED heeft vastgesteld met bedrijven canturino van het gebied, met de meubelsector, omhoog te duwen all'interland van Monza-Brianza voor ontwerp als gerelateerd aan het product . Het onderwijs voorziet in de mogelijkheid om actief samen te werken door middel van concrete projecten, met professionals en bedrijven in de sector om een ​​echte verbinding met de wereld van design beroepen te creëren.

De cursus kunt u de technische ontwikkeling, het ontwerp kennis, gecombineerd met de theoretische die van het industriële systeem, de technologische hulpmiddelen, de productie en materialen (fysische en morfologische processen, expressieve vaardigheden) om het typische beeld van de visual merchandising en design management dat het naderen van de student in vergelijking met het bedrijfsleven en de markt.

Het verloop van de studie van de overname van de basisopleiding van de methodologie project, culturele referenties, gereedschappen en regels die onderscheid maken en karakteriseren van een typische ontwerper houding. De student wordt geconfronteerd met verschillende basismaterialen onderwerpen: methodologie van het ontwerp, de aard van de materialen, technische en opzet van het project, technisch ontwerp en technologie, geschiedenis van het ontwerp, modellering.

De ontwerper kan zowel werken als freelancer, op zichzelf of in combinatie, aan kleine en middelgrote ondernemingen, ontwerp, advocatenkantoren en andere instellingen, openbare of privé. Het cijfer uitgang maakt deel uit van het professioneel systeem met uitvoerende bevoegdheden, de uiting van de mogelijkheid om te werken in teams en te interpreteren en volledig uitvoeren van de suggesties van een project en te vertalen naar behoren in economische eisen, ergonomie, productie, materiaal, vertegenwoordiging en modelleren, vereist in productie te brengen.

De student zal weten hoe de trends en stijlen van de consument te interpreteren, het begrijpen van de behoeften van de markt, sociale dynamiek en consumptie, formele talen, filosofie en bedrijfscultuur die essentieel matrix nell'esprime koning ontwerp reactie geworden.

De cursus heeft waarde erkend door het Ministerie van Onderwijs Academic Diploma Level I.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,500 EUR
Locations
Italiƫ - Als
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Als
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan