Ba In Mode- En Textielontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Como

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Mode- En Textielontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Como

De Driejarige cursus in mode- en textielontwerp Is gericht op het trainen van zeer flexibele professionals met een grondig inzicht in alle stadia van productie tot marketing van het product, professionals met een stevige culturele achtergrond en een hoge capaciteit om in een team te presteren. Het hedendaagse mode systeem vraagt ​​dat ontwerpers een sterke multidisciplinaire benadering hebben en in staat zijn om alle verzoeken van het veld succesvol te behandelen: het technologische textielproces, het ontwerpen van stoffen, de dynamiek van de trends, de ontwikkeling van nieuwe computertheorieën en communicatieprocessen in verband met mode.

De mode- en textielontwerper ontwikkelt enerzijds een goed inzicht in de trends van de avantgarde-smaak en anderzijds moet een sterke capaciteit hebben voor dialoog en bemiddeling onder alle bedrijfsfuncties: van marketing tot productie, van Model om op maat te maken, fotografen, journalisten, communicatie deskundigen. We houden voortdurend de 'wereld van de trend' in de gaten wanneer we mode-lessen organiseren en definiëren.

Deze cursus vindt u ook in de Engelse taal.

De driejarige cursus in Fashion & Textile Design biedt twee specialisaties aan:

Specialisatie in Sieraden Design

De specialisatie in Jewelry Design richt zich op de studie van trends, technologische hulpmiddelen en hun toepassing om juwelen collectie te produceren, ook in samenwerking met externe partners. Elke student kan zijn / haar eigen houding begrijpen in relatie tot de opleidingsbehoeften en 'extra curriculaire' activiteiten om een ​​persoonlijke portfolio te realiseren en juwelenverzamelingen te realiseren, waarbij de verworven vaardigheden, stijl en persoonlijke smaak worden weergegeven.

Bijwonen van een aantal vakken, zowel praktisch als theoretisch, verwerven nieuwe vaardigheden met bijzondere aandacht voor technische schetsen, materiaalkeuze en definitieve realisatie.

Specialisatie in Mode Marketing

In de Mode Marketing specialisatie krijgen de studenten de kennis en ervaring die nodig zijn om hun technische en creatieve vaardigheden te vormen. Zij hanteren strategische en uitvoerende aspecten van de modemarkt, verwerven van de tools en capaciteiten die nodig zijn om innovatieve ideeën in marketing en communicatie te creëren.

Ze ontwikkelen een volwassen aanpak van de eisen van het huidige mode-systeem, en krijgen ook een stevig bewustzijn van hun werk in relatie tot de modecultuur, de verschillende media en markten. Met de verworven vaardigheden kunnen studenten op alle niveaus en op alle terreinen van de mode-industrie worden voorbereid, ook door externe samenwerkingen in de "extra-curriculaire" activiteiten te gebruiken.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,500 EUR
Locations
Italiƫ - Als
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Als
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan