Read the Official Description

BA in Music Production

Ooit wilde uw eigen opnamen te produceren? Hoe zit het componeren van muziek voor een soundtrack? Bij Cal Lutherse, kunt u de nieuwste muziek productie technieken te leren met behulp van state of the art audio workstations.

Het kroonjuweel van onze muzikale technologie-programma is een volledig uitgeruste Pro Tools HD2 Accel opname workstation gehuisvest in het Spies-Bornemann TV Studio. Met dit werkstation, kunt u opnemen, bewerken en mixen van uw projecten met de hoogste mate van professionaliteit.

PROGRAMMA'S

Aangeboden als een major (BA)

Populaire Minor Pairings

Ondernemingsschap

HET CURRICULUM

Een ideale locatie

Onze locatie net buiten Los Angeles en Hollywood biedt u een meeslepende ervaring in de muziek industrie. Met de nadruk op kleine klassen en hands-on leren, zul je leren door te doen.

Van cursussen gegeven door Grammy winnende geluidstechnici om de nieuwste in analoge en digitale technologieën, heb je een kans om te leren van de allerbeste.

Werken in state-of-the-art faciliteiten

Duesenberg 41a

In samenwerking met I-58 Studios, Cal Lutherse in staat is om de studenten een unieke kans om audio opnemen en mixen studeren in een state-of-the-art commerciële studio gelegen in Thousand Oaks te bieden. Met behulp van een best-of-twee-werelden analoge en digitale ervaring, de studenten leren om de kracht van de nieuwe digitale hulpmiddelen en vintage analoge toestel uitrusting.

SBET 128 Studio

Een hybride televisie en audio-studio voor het opnemen, mixen en postproductie geluid. Deze studio is voorzien van een Avid C24 digitale controle oppervlak met Pro Tools HD Accel-2, en analoge externe apparatuur.

I-202 Music Lab

Een centrum voor muziekproductie en samenwerking, de muziek lab geeft studenten toegang tot de nieuwste hardware en software. Beginnende studenten krijgen direct toegang tot de muziek lab, dat is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

SBET 138 Mac-Lab

De Spies-Bornemann 138 Mac Lab herbergt 24 iMac werkplekken uitgerust met Logic X, Pro Tools, en een grote sound FX bibliotheek.

DE ERVARING

"Benny Faccone, een 15-Grammy-winnende ingenieur, is hands-down mijn favoriete leraar. Hij heeft een ton aan ervaring en kennis, en hij maakt het werk dat we doen van toepassing in de echte wereld, dat is een must-have in de muziek productie. "


Austin Linkous '16

"Gewoon in staat om naar school te gaan in Zuid-Californië opende tal van mogelijkheden voor mij. Ik was in staat om te krijgen ingehuurd voor een paar stages in de muziekindustrie, die me een goed inzicht in de verschillende kanten van het bedrijf gaf, waardoor ik om nieuwe dingen te proberen erachter te komen wat ik wil doen. "
Johnathan Luu '16

JOUW TOEKOMST

Een zekere mate in de opname kunst kan deuren openen voor een loopbaan binnen en buiten de muziekindustrie. Opnamearts professionals werken in de studio's als geluidstechnici, mixers en redacteuren. Soms kunnen zij van een opname, afhankelijk van hun vaardigheden.

Je zou ook werken in kunstenaars een platenlabel en repertoire-afdeling, algemeen bekend als A & R, het ontdekken van nieuw talent en het helpen van het opnemen van kunstenaars vormgeven van hun albums. Zij kunnen dienen als producenten, die leiden opname projecten en huur muzikanten, opnameschema studiotijd en toezicht houden op album cover design.

"Het nemen van digitale muziek met Mark Spraggins in mijn tweede semester aan Cal Lutherse was het moment waar het allemaal bij elkaar kwamen voor mij. Ik dook in head-first om de technologie van het geluid opnemen en bewerken, en dan gewoon leefde in de studio. "


Brett Leonard '06
Universitair docent en coördinator van Music Technology
Universiteit van Nebraska in Omaha

97% van Cal Lutherse afgestudeerden een baan te vinden of zich inschrijven in graduate school binnen negen maanden

Program taught in:
Engels

See 3 more programs offered by California Lutheran University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Contact school
Duration
Prijs
39,310 USD
Collegegeld: $ 39.310
By locations
By date
Begindatum
Contact school
Application deadline

Contact school