Ba In Productontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Productontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Het product Designer houdt zich bezig met het creëren en ontwerpen van producten voor de industrie. Deze professional is in staat om het initiëren van het proces van innovatie in al zijn facetten: creatieve, esthetische, sociale en technologische. Zijn rol is in feite, dat begrip en voorzag in de behoeften van de markt, zet ze in de context van de organisatie en te vertalen naar een concreet project voor de uiteindelijke productie op industriële schaal. Zijn ontwerp cultuur moet enorm zijn, die de theoretische aspecten en specifieke technische aspecten van het project.

Professioneel profiel: Product Ontwerper, Concept Designer, Art Director, System Designer, Research Assistant voor materialen, onderdelen, technische apparaten.

De cursus is erkend door de Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als een academisch diploma niveau I (180CF) Het cursusprogramma is bezig met een belangrijke realiteit in het panorama van de Italiaanse en internationale industrie: verpakken ontwerp, dat wordt gebruikt om te presenteren, te beschermen en te communiceren alle objecten en food producten die we kopen en die een fundamentele rol in het commerciële succes van een product. Het gebied van het ontwerp verbindt de complexiteit van de verpakking, het uitwerken van de technische aspecten, functie en vorm, met de wetenschap dat de keuzes van de ontwerper oplossingen voor de milieuproblemen moeten bieden, een combinatie van de commerciële strategie met duurzaamheid.

Het eerste jaar Productontwerp is gewijd aan het onderwijzen van de fundamenten, de basisopleiding met betrekking tot de cultuur, de gereedschappen en de regels die een projectgebaseerde aanpak onderscheiden en karakteriseren.

Het tweede jaar concentreert zich op de methoden en ondersteunde project design. De student verwerft kennis en deskundigheid op specifieke vakgebieden, door middel van praktische ervaringen, de studie van technische disciplines en kenmerken van de cultuur, met bijzondere aandacht voor de evolutie van de context, de markten en de gebruikte taal.

Het derde jaar is gewijd aan een geavanceerd ontwerp project in een professionele setting, het opdoen van ervaring in wat er nodig is van een professioneel ontwerper op verschillende gebieden.

Het laatste proefschrift project Is zowel complex als gedetailleerd, uitgevoerd in samenwerking met organisaties en bedrijven die samenwerken met het European Design Institute en die op zoek zijn naar originele en innovatieve oplossingen.

De studenten worden aangemoedigd om volledig autonoom, in staat om coherente beslissingen op basis van redeneren, om relationele vaardigheden te tonen en precieze verantwoordelijkheden worden. De semi-professionele ervaring vormt voor de afgestudeerden van een 'bijzonder voordeel' bij het betreden van de beroepsbevolking. De training wordt uitgevoerd door professionals uit verschillende sectoren verricht; op deze manier de zeer vloeiende overgangen zien we in de echte wereld job markten zowel nationaal als internationaal, kan een directe verbinding met de studenten die deelnemen aan deze up-to-date en relevante cursussen te vinden.

De omtrek zoals hierboven beschreven vormt het verplichte programma dat alle studenten moeten voltooien en waarop de examens of andere vormen van verificatie zal worden gebaseerd. Gedurende de drie jaar durende programma, is er de mogelijkheid om deel te nemen in het ontwerp workshops, culturele seminars, wedstrijden, conferenties, speciale projecten, en bedrijf en de fabriek bezoeken. Deelname aan deze activiteiten is in aanvulling op het studieplan waarvan zij een integraal onderdeel. Net als in de dezelfde manier, de andere activiteiten georganiseerd, zowel persoonlijk als in het laboratorium, vormen een integraal onderdeel van de cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Cagliari
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Cagliari
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan