Ba in religieuze studies

Siena College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in religieuze studies

Siena College

Het bestuderen van religies van de wereld is een centraal onderdeel van het begrijpen van menselijke culturen. Godsdiensten vorm hoe mensen interpreteren en te communiceren met andere mensen, met de natuur, en met wat we nemen de meest heilige te zijn. Als je merkt dat de mensen interessant, vindt u het bestuderen van religies van de wereld interessant.

De belangrijkste opdracht van het Departement Religiewetenschappen is om studenten te helpen bij Siena begrijpen en waarderen de betekenis en de rol van religie in de menselijke cultuur. De academische onderzoek naar religie is een onderdeel van een liberal arts onderwijs en heeft een belangrijke functie in een school in stand gehouden door de Franciscaanse traditie duidelijk.

Het ministerie stelt in haar opleidingen een kritische studie en appreciatie van de verschillende religieuze tradities van de wereld. Door deze aanpak Religious Studies, de afdeling biedt studenten de gelegenheid om de betekenis van het menselijk bestaan ​​te ontdekken in zijn relatie tot het heilige, en waarschuwt hen om het belang van religieuze overtuigingen en praktijken in de politieke, sociale, esthetische en economische arena's .

Onze cursussen zijn bedoeld voor alle studenten, ongeacht hun persoonlijke religieuze houding, en benaderen religieuze ervaring van cross-culturele, multidisciplinaire en mondiale perspectieven.

Departement Religiewetenschappen van Siena wil niet om studenten te overtuigen om religieus te worden of zich te houden aan de ene religie in plaats van een ander. We verkennen van de historische en hedendaagse diversiteit van de religies van de wereld, het helpen van studenten een beter begrip van de rollen die religies spelen in de samenleving, in de politiek, in de kunst en in de economie.

Hoogtepunten programma

 • Veldwerk waarbij de leerlingen uit de eerste hand leren over de ervaringen van de lokale religieuze personen.
 • Een focus op het verbeteren van vaardigheden van onze studenten om complexe argumenten te analyseren en te articuleren en met redenen omkleed antwoord te verdedigen voor hen.
 • Studenten ontwikkelen verkoopbare vaardigheden zoals communiceren ideeën duidelijk, goed te luisteren, de waardering van teamwork en waarderen van de gevolgen van de overtuigingen en praktijken anderen doorgaans voor lief nemen.
 • Internationaal erkende faculteit experts met graden ten opzichte van de top Amerikaanse universiteiten.
 • Voorbereiding voor een breed scala van loopbaantrajecten, waaronder onderwijs, maatschappelijke dienstverlening, counseling, diverse vormen van bediening, rechten, geneeskunde en het bedrijfsleven.

Eisen voor de Major (36 cr).

 • RELG101 - religie in de westerse cultuur 3 cr.

OF

 • RELG121 - Inleiding tot Biblical Studies 3 cr.

OF

 • RELG141 - Inleiding tot het religieuze denken 3 cr.

OF

 • RELG181 - Ervaringen van de Sacred 3 cr.

Historical Studies (RSHS) (3 cr.)
Bijbelse Studies (RSSC) (3 cr.)
Religious Thought (RSRT) (3CR.)
Ethiek (RSET) (3CR.)
World Religions (RSWR) (3CR.) EN

 • RELG490 - Seminar in Religious Studies 3 cr.

Religious Studies Keuzevakken (15 cr).
* INSA 400 en INSA 480 kan worden geteld als keuzevak Religie credits van Religious Studies majors.


Studenten worden gestimuleerd om te profiteren van religieuze studies cursusaanbod te nemen aan de Hudson-Mohawk Vereniging van Hogescholen.

Extra cursussen (6 cr.)

Twee semesters in dezelfde vreemde taal.
Deze talen zijn: Frans, Spaans, Duits, Latijn, Russisch, Grieks, Italiaans of Arabisch. * American Sign Language is niet aan deze eis voldoen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Loudonville, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates