Ba in Romaanse taalstudies, gespecialiseerd in Roemeens

Eötvös Loránd University (ELTE)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in Romaanse taalstudies, gespecialiseerd in Roemeens

Eötvös Loránd University (ELTE)

Het belangrijkste doel van het programma is te zorgen voor een goede kennis van de Roemeense taal en literatuur. BA-niveau zorgt voor een grondige opleiding om vooruit te kunnen doen op Master level. Het programma beklemtoont ook de praktijkopleiding, zodat degenen die het afstuderen het kans hebben om deel te nemen aan de competitieve sfeer / arbeidsmarkt (vertaler, redacteur, uitgever, etc.)

Sterkte van programma

De afdeling van de Roemeense filologie werd opgericht in 1863. Het was de eerste voorzitter van de Roemeense taal en literatuur in Europa. De afdeling heeft een aantal contracten met universiteiten (Universiteit van Boekarest, Babes-Bolyai universiteit van Cluj Napoca, Universiteit van Oradea) en academische instellingen (George Bariţiu Academisch Instituut voor Geschiedenis) uit Roemenië. Diploma's uit de categorieën, op basis van Europese regelgeving en de Roemeens-Hongaarse bilaterale overeenkomsten zijn opgenomen in Roemenië en ook in Europa.

Carrièremogelijkheden

Degenen die afstuderen van onze afdeling kunnen doorgaan naar het masterprogramma, of kunnen een baan vinden. Hier zijn enkele voorbeelden waarbij degenen die zijn afgestudeerd bij ons werken: uitgeverij, journalistiek, onderwijs, Ministerie van Buitenlandse Zaken, culturele betrekkingen, self-overheid, deelstaatoverheid, toerisme enz.

Job voorbeelden

Publishing, journalistiek, onderwijs, Ministerie van Buitenlandse Zaken, culturele betrekkingen, self-overheid, deelstaatoverheid, toerisme enz.

Toelatingseisen - eis Taal

Roemeens: DELF B1

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Eötvös Loránd University (ELTE)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,500 EUR
per semester.
Locations
Hongarije - Boedapest
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongarije - Boedapest
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan