Ba in schone kunsten

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in schone kunsten

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4 jaar
 • Diploma: Bachelor of Arts in de kunst
 • Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus)
 • Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks)
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Doelstellingen

 1. Om de studenten in staat om een ​​innovatieve en professionele aanpak van de hedendaagse kunst praktijken integreren theoretische principes in de praktijk te demonstreren.
 2. Een onafhankelijke en geïnformeerde kunstbeoefening van hoge kwaliteit ontwikkelen in de door de studenten gekozen mediums via gespecialiseerde workshops, tutorials, lezingen en groepskritieken.
 3. Een kritische benadering ontwikkelen van de hedendaagse kunstpraktijk en deze gebruiken om hun eigen professionele praktijk te informeren door de nadruk te leggen op theoretische, historische en culturele fine art-contextualisering.
 4. Studenten in staat stellen om een ​​persoonlijke visie te ontwikkelen in relatie tot hun praktijk en om samen te werken met anderen, in het huidige systeem van hedendaagse kunst, dat zich richt op collaboratieve en collectieve praktijken.

Doelstellingen

 1. Om een ​​breed scala van overdraagbare vaardigheden die opleiding in digitale media, verschillende beeldende kunst mediums, pedagogische bewustzijn, creatief onderzoek en het schrijven, documentatie en visuele presentatie omvatten bieden.
 2. Om de studenten in staat om af te studeren klaar om een ​​carrière als zelfstandige, zeer concurrerende en vindingrijk professionele beeldende kunst beoefenaars na te streven, en hen uitrusten met een hoge kwaliteit van de opleiding te werken in kunst en cultuur gerelateerd werk paden.
 3. Om een ​​duidelijk beeld van hoe de hedendaagse kunst en cultuur systemen functie en demonstreren de mogelijkheid om innovatieve creatieve vaardigheden te gebruiken om zo te integreren binnen de creatieve markt.

Carriere vooruitzichten

Na succesvolle afronding van het programma kunnen afgestudeerden carrière maken als hedendaagse beeldende kunstbeoefenaars, kunstonderwijs volgen op alle leerniveaus, werken als kunsthistorici of kunstcritici, curatoren of adviseurs voor culturele diensten en kunstcentra. Daarnaast kunnen ze werken in de filmindustrie, de uitgeverij, het theater, televisie, als professionele fotografen, grafisch ontwerpers, of als coördinatoren en managers in musea, galerijen en kunstfestivals.

Potentiële kansen op werk zijn onder andere:

 • Professionele Contemporary Artist
 • Arts Educator
 • curator
 • Kunsthistoricus
 • Museum and Gallery Professional
 • Arts Onderzoeker
 • Kunst Management
 • fotograaf

Toegang tot verdere studies

Na het afstuderen, kunnen studenten direct toegang tot verdere postdoctorale studies over een breed scala aan creatieve en theoretische vakken hebben.

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en voortdurende evaluatie. Doorlopende evaluatie kan onder meer mid-termen, projecten en klasdeelname omvatten.

Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de opleidingsgraden worden het semesterpuntpunt gemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student berekend.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien.

Een minimum cumulatief cijfermatig gemiddelde punt (CPA) van 2.0 is vereist. Dus, hoewel een 'D' een PASS-cijfer is, is een gemiddelde cijfer van 'C' nodig om een ​​CPA van 2,0 te behalen.

Leerresultaten

Tegen het einde van het programma de afgestudeerden in staat zal zijn om:

 1. Tonen een onafhankelijke en reflecterende professionele studio kunstpraktijk in een verscheidenheid van media op de hoogte van de hedendaagse kunst richtingen en debatten.
 2. Demonstreer effectieve praktijkgerichte vaardigheden in de disciplines tekenen, schilderen, beeldhouwen en installatie, fotografie, videokunst, digitale kunst, performance, animatie en kunstonderwijs.
 3. Bepaal een richting in hun studiopraktijk, contextualiseer het door onderzoek en onderzoek, en toon de op onderhandelingen gebaseerde procesgebaseerde resultaten in de media van hun keuze volgens de hedendaagse standaarden voor kunstbeoefening.
 4. Tonen een hoog niveau van kennis van de historische, culturele en hedendaagse beeldende kunst richtingen en in staat zijn om dit aan te tonen door middel van tekstanalyse.
 5. Kritisch hun eigen kunstpraktijk en die van anderen te beoordelen door samenhangende mondelinge en schriftelijke argumenten.
 6. Hebben een algemeen begrip van hoe de hedendaagse kunst en cultuur systeem functioneert en zich bewust zijn van de manier waarop de financiering structuren functioneren.
 7. Toon hun eigen of andermans werk in tentoonstellingsruimten en openbare ruimtes, bewust van verschillende doelgroepen, en promoot dit met behulp van nieuwe media in overeenstemming met het hedendaagse kunst- en cultuursysteem.
 8. Identificeer hun eigen sterke en toe te passen die in een professionele creatieve kunsten omgeving.
 9. Effectief werken zowel zelfstandig en als onderdeel van een team voor de productie van innovatieve resultaten in een verscheidenheid van professionele contexten.
 10. Blijk geven van hun ideeën, onderzoek en kennis in de visuele, mondelinge en schriftelijke formaten volgens de academische regels en voorschriften.
 11. Demonstreer de mogelijkheid om te werken in een toegewijde en professionele manier, en hun kennis en vaardigheden toe te passen in een verscheidenheid aan professionele contexten.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school