Ba In Sound Design

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Sound Design

IED – Istituto Europeo di Design Rome

Geluid is een essentieel, vaak kenmerkende ingrediënt in alle communicatie processen en de sound designer is degene die in staat is te combineren professionaliteit met kunst alle vormen van communicatie en productie, het componeren van toneelmuziek te gebruiken is, het creëren van geluidseffecten en elektronische manipulaties en de bouw soundtracks voor evenementen, theatervoorstellingen, shows, websites, zintuiglijke marketing projecten, kunst installaties of presentaties.

De film, media, dvd's en cd-roms, reclame, multimedia-installaties, audio en video kunst, zakelijke evenementen? Er is geen limiet aan de velden waar sound designers werken? en velen van hen zijn nu nog steeds in ontwikkeling.

De cursus is erkend door de Italiaanse Ministerie van Onderwijs en Onderzoek (MIUR) als een academisch diploma niveau I (180CF) Sound doordringt nu door alle dingen, en geen enkele vorm van moderne communicatie is zonder, van de metro naar het internet, van radio naar mode, van video reclame voor de media in het algemeen.

De Geluidsontwerper Is in staat om met alle soorten geluidskommunikatie te werken en om geluidsporen te produceren die bestaan ​​uit muziek, spraak, geluidseffecten en andere elektronische manipulaties, met gebruikmaking van eindproducten (inclusief maar niet beperkt tot muziek) en gereedschap om geluid te creëren - hoofdzakelijk de computer, maar ook Opname studio's, mixers etc.

De toepassingen van sound design zijn oneindig, met vele nog steeds actief ontwikkeld, zoals het geluid voor het web; toepassingen zijn cinema, media, dvd en cd-rom, reclame, installaties, multimedia, audio en video art, bedrijfsevenementen en tentoonstellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 30, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
16,000 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan