ba in staats-en gemeentelijke administratie / regionale bestuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA in staat en gemeentelijke administratie / Regionaal Bestuur

&nbsp

Dit unieke programma (in eerste instantie vijf jaar van de studie) werd gestart in 2002 en werd onder de eerste programma's van dit soort in Rusland. Het werd geïnitieerd door de burgemeester van Moskou Yury Luzhkov en wordt nog steeds gerund onder zijn toezicht. Het doel van het programma is om gekwalificeerd personeel voor te bereiden op Moscow City en autoriteiten van het district alsook voor andere grote steden. Sinds 2010 Y. Loezjkov is benoemd tot decaan van de School.


Het curriculum omvat de belangrijkste economische en management disciplines en specifieke cursussen met betrekking tot de toediening van een grote stad (1e major) of aan de regionale ontwikkeling (2e grote) - transport, huisvesting, nutsbedrijven, de stad en de ruimtelijke ordening, ecologie, internationaal vergelijkende studies, enz. De programma's van de School te ontwikkelen vaardigheden die in hoge mate worden gevraagd, zowel op verschillende niveaus van stadsbestuur en in de publieke sector in het algemeen.De school biedt ook post-graduate en MBA programma's (2 jaar) met specialisatie in Metropolitan Administration.


Het unieke van het programma is gebaseerd op de oorspronkelijke doelstellingen en de uitvoering ervan. Het is gericht op de praktijk, terwijl de opleiding van jonge managers voor bepaalde openbare klant sectoren. Veel professoren zijn voormalige of handelen gekwalificeerde managers, consultants of experts uit Moscow City regering.

&nbsp


Uw voordelen


● studeren in een zeer aangename omgeving van hernieuwde eerste niet-gouvernementele liberale universiteit in Rusland;

● uitstekende vaardigheden;

● stage in Moscow City regering of Moskou District Administraties;

● trouwe en bekende klanten.

&nbsp


Programma Cursussen


● Economische Theorie

● Geschiedenis

● Staat en gemeentelijke financiën en bankwezen

● Statistieken

● Demografie

● Economische Sociologie

● Law (algemene en bijzondere - grond, eigendom, onroerend goed, contracten, etc.)

● Hedendaagse Politiek

● Algemene Management Studies

● Marketing

● Boekhouding

● Financieel Management

● Investeringen (inclusief regionale)

● Staat Regulering van Economische Zaken

● Stedelijke Economie

● IT en Communicatie

● Stedelijke Planning en Forecasting

● Staat, stad en gemeentelijke administratie

● Public Relations

● Regionale Economie en Administratie

● Moscow City Studies

● Asset en State Property Management

● Regionale Duurzame Ontwikkeling

● Real Estate Valuation

● Regionale / Plaats Markten

●   Regionale / Plaats Small Business Development

● Regionaal / Stad Industrial Development

● Plaats Bouw-beleid

● Stad Sociaal Beleid

● Stad Procurement Policy

● Regionale / City R & D-beleid

Laatst bijgewerkt op jan 2012

Over de school

International University in Moskou IUM is de eerste prive-universiteit in Rusland, die een leidende positie onder de Russische prive-scholen in beslag neemt. Het werd opgericht in 1991 door de huidige ... Lees meer

International University in Moskou IUM is de eerste prive-universiteit in Rusland, die een leidende positie onder de Russische prive-scholen in beslag neemt. Het werd opgericht in 1991 door de huidige voorzitter Gavriil Popov, een opmerkelijke econoom, politicus, en de eerste burgemeester van Moskou. Het idee van deze universiteit werd aanvankelijk gesteund door de president van de Sovjet-Unie Michail Gorbatsjov en de president van de VS George Bush Sr IUM is een nieuw type van onderwijsinstelling die, terwijl het financieel en juridisch onafhankelijk, is de staat geaccrediteerd. Accreditatiecertificaat № 0078 van 14 december 2009. Sinds eind 90-s BBA en MBA-programma's op IUM worden regelmatig erkend door de Europese Raad voor Business Education (huidige accreditatie geldig tot juni 2014).&nbsp&nbsp Missie Onze missie is het opleiden van hoog gekwalificeerde specialisten, die in staat zijn te werken in nationale en internationale hedendaagse zakelijke omgeving. IUM is liberaal oriëntatie. Onder de uitgangspunten zijn democratie, mensenrechten en multiculturele waarden, richten zich op de moderne wereld, uitgebreide training, zorg en aandacht voor studenten. IUM ook een superieure kwaliteit van het onderwijs ondersteunt. Onder de docenten zijn er gerenommeerde academici, gekwalificeerde docenten en specialisten, erkende het bezoeken van internationale professoren. De meest doeltreffende en geavanceerde methoden van het onderwijs worden toegepast. De universiteit heeft solide partnership relaties met een aantal onderwijsinstellingen in het buitenland. Momenteel zijn ongeveer 1 / 8 van alle studenten zijn internationaal.Regelmatige conferenties, seminars en ronde tafels op IUM brengen nieuwe ideeën en ontwikkelen van creatief denken en zo te verbeteren zowel onderwijs en onderzoek. Wij bieden bachelor-, master en post-academische opleidingen op het gebied van bedrijfskunde, economie, stedelijke administratie, kunst zakelijk, vreemde talen, recht en journalistiek. &nbsp&nbsp Campussen IUM heeft twee campussen: het hoofdkantoor in het centrum van Moskou en Kuntsevo Campus dicht bij Skolkovo Innovation Center (2 km ten westen van Moskou Loop Highway). Lees Minder