Ba In Taal Studies (cum Laude)

The Open University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Taal Studies (cum Laude)

The Open University

ba in taal studies (cum laude)

Het leren van een taal en over hoe taal werkt (waaronder Engels) opent deuren naar andere culturen en gemeenschappen, en geeft u de ervaring van de wereld die dieper dan de gemiddelde toeristische reis gaat. Het kan ook een sleutel van de mondiale werkplek. Deze flexibele graad kunt u het onderzoek naar twee moderne talen (Frans, Duits en Spaans), of in een taal en in het Engels - met extra opties in beginnerscursus Chinees (Mandarijn) en Welsh (alleen in 2014), en zowel voor beginners en intermediaire Italiaanse .

Belangrijkste kenmerken van de cursus

 • Leren over culturen van de gekozen talen en uw interculturele communicatieve competentie ontwikkelen
 • Leren om vlot te communiceren in minstens een moderne taal
 • Begrijpen hoe de taal is opgebouwd en hoe het gebruik ervan varieert in verschillende contexten
 • Neemt uw taalvaardigheid op niveau C1 van het Common European Framework of Reference
 • Verwerven waardevolle overdraagbare vaardigheden in het managen en motiveren van jezelf, het instellen en het bereiken van doelen, het werken met anderen en het gebruik van ICT

Leerdoelen

Deze graad kunt u de studie van twee moderne talen (Frans, Duits en Spaans) of Engels taal studies te combineren met een moderne taal.

Als u de mate voltooien vindt u een breed inzicht in de structuur van de taal, hoe taal varieert en verandert en hoe het wordt gebruikt in verschillende contexten.

Elk van de moderne taal strengen heeft u de gelegenheid om te leren hoe effectief te communiceren in een andere taal dan het Engels, zowel in woord en geschrift, en om de kennis van de samenlevingen en culturen waar die taal wordt gebruikt te krijgen.

De Engels taal streng is bedoeld om u te voorzien van een goed begrip van de geschiedenis van het Engels, zijn ontwikkeling als een wereldtaal en de hedendaagse gebruik in een waaier van sociale contexten. Je leert van verschillende theoretische benaderingen van de studie van taal en hebben mogelijkheden om het Engels gebruikt in een verscheidenheid van media te analyseren.

Wanneer u de mate hebt voltooid zul je ook hebt gehad mogelijkheden te verkennen en ontwikkelen van uw cognitieve vaardigheden, om een ​​onafhankelijke leerling geworden, en andere overdraagbare vaardigheden en eigenschappen ontwikkelen.

Onderwijs, leren en evaluatiemethoden

Tijdens je studie, zal het onderwijzen en leren zijn via studiemateriaal (inclusief studiegidsen, studieboeken, set boeken, audio-en videomateriaal, en CD / DVD-ROM's). U ontvangt ook geïndividualiseerde tutor feedback op schriftelijke en mondelinge werk, en krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan optionele tutorials hebben. In het leren van talen streng is er ten minste een verplichte week lang residentiële school of goedgekeurd alternatief. Beoordeling van de talen zal zijn via schriftelijke opdrachten van maximaal 3000 woorden. Er is ook een einde van het jaar examen bestaat uit een schriftelijke proef en een gesproken test. Beoordeling van de toegepaste taalkunde component, evenals de Engels taal streng, is door middel van schriftelijke opdrachten, met inbegrip van essays, tekstanalyse, zelfstandig projectwerk, en examens.

Vergoedingen

We werken hard om de kosten van het onderzoek zo laag mogelijk te houden. Uit te werken hoe u betaalt voor het is een groot deel van de beslissing om te studeren met ons - wij kunnen helpen, met flexibele manieren om te betalen en helpen verspreiden van de kosten. Vergoedingen voor studie begint in academiejaar 2014/2015 zijn:

 • Onze standaard vergoeding is £ 5124 - op basis van 120 studiepunten van de studie - die gelijk is aan een jaar full-time studie aan een campus-based universiteit.
 • De meeste OU studenten studeren gemiddeld 60 studiepunten per jaar - studeert in deeltijd voor 6 jaar om een ​​diploma af te ronden. Onze standaard vergoeding voor 60 studiepunten is £ 2.562.
 • Vergoedingen worden betaald op een module per module basis - je hoeft niet te betalen voor het geheel van uw kwalificatie vooraf.
 • De totale kosten van de door u gekozen kwalificatie begint momenteel van £ 15.372.

Hoe lang duurt het?

 • Parttime - 6-8 jaar
 • Voltijd - 3 jaar
 • Termijn - 16 jaar

Carrière relevantie

Als taalkundige, zult u genieten van een breed scala aan carrièremogelijkheden: onderwijs; vertalen; interpreteren; de diplomatieke dienst; de media (uitgeverijen, journalistiek en reclame); vrije tijd, toerisme en reizen; en het werken in internationale organisaties en overheden. Attributen die zijn bijzonder waardevol in een omgeving van toenemende internationale contacten - Er is vooral vraag naar taalvaardigheid in de financiën, IT en onderwijs, U zult een effectieve communicator met een bewustzijn van de culturele verschillen en overeenkomsten zijn. Het bestuderen van een taal kunt uw paspoort naar een nieuw leven in het buitenland zijn.

Toelatingseisen

Er zijn geen formele toelatingseisen in deze mate te bestuderen. Je zult echter moeten bedreven zijn in het Engels te zijn, om een ​​IELTS norm van 6,0. Als u niet zeker bent u in staat zal zijn om een ​​gratis Engels-test als onderdeel van het registratieproces.

Lees meer over dit programma op de website van Open Universiteit hier

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
The Open University

Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 - 16 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Aug. 2018
Verenigd Koninkrijk - Milton Keynes, Engeland
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school