Ba In Textiel Design - Professionele Opleiding

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba In Textiel Design - Professionele Opleiding

IED – Istituto Europeo di Design Florence

dat is textielontwerper is een vak waarin specialistische vaardigheden gericht op het gehele productieproces van het product te volgen vereist, van concept tot ontwerp, van ontwikkeling tot oplevering, met behulp van technieken en specificaties, en professionele zoeksystemen technologieën. De ontwerper van textiel voor mode en inrichting moet vorm te geven, toe te eigenen en te interpreteren het kleurenpalet concipiëren trends, collecties en ontwerpen in overeenstemming met de eisen van de markt.

De Textile Ontwerper, dankzij het leren van technologieën voor digitale signaalverwerking, is in staat om zelfstandig ontwikkelen van het productieproces en de verschillende verwerkingsfasen coördineren tot de uiteindelijke reproductie.

professionele Mogelijkheden - De professionele gevormd kan een adviesbureau als freelancer of werken in de vele industrieën in de sector in Italië en in het buitenland als Textiel van ontwerpers, Graphic Designer textiel, garens en weefsels Expert Operated ontwikkelen.

Wie moet wonen - De cursus is bedoeld voor pas afgestudeerden in de sector en degenen die al werkervaring hebben opgedaan in de mode en design, maar ook voor degenen die, ondanks dat het niet met een specifieke vooropleiding, hebben een bijzondere gevoeligheid en interesse in het ontwerp textiel, mode, design, materialen en design research.

Methodologie en structuur - Het verloop van de Professional Training Program wordt georganiseerd in twee jaar.

Het eerste jaar is gewijd aan de aanschaf van specifiek culturele referenties over de evolutie van de geschiedenis en de technologie van de stoffen en de ontwikkeling van technische vaardigheden in zowel de vrije hand tekenen en met specifieke graphics en illustratie programma's. Ze zullen allemaal van de fundamenten te verwerven voor textiele vormgeving zowel voor kleding en voor meubels.

Tijdens het tweede jaar van de student verwerft bewustzijn en vaardigheden in specifieke vakgebieden (stof ontwerp gedrukt ontwerp van geweven stoffen en borduurwerk, onderzoek materialen, verwerking en nieuwe trends) met betrekking tot de textiel wereld het ontwikkelen van hun eigen stijl.

In beide jaren zijn de voor- en ontwerp lessen ondersteund door laboratorium activiteiten - met inbegrip van digitale afdrukken en handmatig, Jacquard weven en borduren, zeefdruk - nu fonadamentakle en centrum voor completamanto training en implementatie van het Project van de Thesis.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op August 22, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
Locations
Italiƫ - Florence
Startdatum: Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Italiƫ - Florence
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan