Ba in toegepaste multimedia

University of Nicosia

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in toegepaste multimedia

University of Nicosia

 • Duur (jaar): 4
 • Diploma: Bachelor of Arts in de Toegepaste Multimedia
 • Niveau van Kwalificatie: Bachelor Degree (1 cyclus)
 • Voertaal: Engels (Eerste en tweede jaar cursussen ook in het Grieks)
 • Wijze van onderzoek: voltijds of deeltijds
 • Minimum ECTS Credits: 240

Profiel van het programma

Het programma is bedoeld om studenten op te leiden tot multimediaspecialisten op de volgende werkgebieden:

 1. Interface-ontwerpers, webontwerpers en ontwikkelaars
 2. Gameontwerpers en -ontwikkelaars
 3. Animatie-, video- en audiospecialisten
 4. Projectmanagers in de multimedia-industrie

Het programma is gebaseerd op zowel theorie en praktijk met de nadruk op de concepten en technieken die nodig zijn voor het ontwerp en de ontwikkeling van geavanceerde multimedia-applicaties.

Doelstellingen

 1. Vertrouwd studenten met de theoretische concepten en de implicaties van alle betrokken in de hedendaagse multimedia (dwz interactiviteit, afbeeldingen, video, geluid, animatie en tekst) elementen.
 2. Bieden een omgeving waarin studenten kennis met de theorie en praktijk van de ontwikkeling van multimedia-project kan worden.
 3. Vertrouwd studenten met moderne software die wordt gebruikt om multimedia-elementen en complete multimedia projecten.
 4. Introduceren studenten om de creatieve mogelijkheden van de computer en de computer in de context van kunst en design en begeleiden hen om hun verbeelding te gebruiken om hun creativiteit te uiten in de digitale kunsten.
 5. Moedig studenten aan om de huidige trends in multimedia te bestuderen en kritisch te evalueren en verbeterde technieken voor het maken van innovatieve multimediatoepassingen voor te stellen / toe te passen.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden van de toegepaste multimedia programma zijn volledig voorbereid en uitgerust voor de industrie posities: Webdesigner, webdeveloper, graficus, ontwerper-interface, audio specialist, video-specialist, animatie specialist, elektronische publicatie en game designer en ontwikkelaar.

Toegang tot verdere studies

Afgestudeerden van het programma kunnen worden toegelaten tot de tweede cyclus diploma (Master).

Aanslag

Cursusbeoordeling bestaat meestal uit een uitgebreid eindexamen en permanente evaluatie. Permanente evaluatie kan onder andere medio-termen, projecten en deelname van klassen omvatten. Lettercijfers worden berekend op basis van het gewicht van het examen en de doorlopende evaluatie en de werkelijke cijferpunten verkregen in deze twee beoordelingscomponenten. Op basis van de cursus worden het semesterrangpuntgemiddelde (GPA) en het cumulatieve puntgemiddelde (CPA) van de student beoordeeld.

Afstuderen Eisen

De student moet 240 ECTS en alle programma-eisen te voltooien. Een minimale cumulatieve Grade Point Average (CPA) van 2,0 is vereist. Hoewel dus een "D" is een voldoende cijfer, teneinde een CPA van 2,0 gemiddeld een 'C' te bereiken vereist.

Leerresultaten

Na voltooiing van de opleiding de student in staat zal zijn om:

 1. Ontwerp en complexe multimedia artefacten rekening houdend met de theoretische en wetenschappelijke achtergrond van alle componenten ondersteunen onderwerp van multimedia ontwikkelen.
 2. Creëer multimediagebruikersinterfaces en bedenk schema's om ze te optimaliseren, waarbij rekening wordt gehouden met alle esthetische en ergonomische aspecten.
 3. Ontwerp succesvolle multimedia-applicaties door het gebruik van de juiste multimedia-instrumenten en het toepassen van alle gerelateerde principes en theoretische kennis die is opgedaan in de loop.
 4. Demonstreren mondelinge en schriftelijke vaardigheden terwijl het onderzoeken, bespreken en implementeren van multimediale projecten.
 5. Employ vaardigheden en creativiteit specifiek gericht op motion graphics en typografie, video, audio, animatie en interactieve web design. Passen in een werkomgeving waar de veranderingen in de technologie vereisen een permanente opleiding, leren en bijscholing.

Beurzen - Financiële hulp

De universiteit biedt beurzen en financiële hulp aan voltijdstudenten, in de vorm van academische merietestudies, financiele hulpbijstand, atletische beurzen en opleidingen op campus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Grieks
University of Nicosia

Laatst bijgewerkt op November 25, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,940 EUR
Lokale / EU-studenten jaarlijkse collegegeld; € 9.120 Internationale studenten jaarlijkse collegegeld
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Sept. 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school