Ba in toegepaste vreemde talen

JinWen University Of Science And Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ba in toegepaste vreemde talen

JinWen University Of Science And Technology

De geschiedenis van het Departement Toegepaste vreemde talen, Engels Division

De vijf-jaar junior college-programma in de Vakgroep Toegepaste vreemde talen, Engels divisie, Werd opgericht in augustus 1995. De junior college werd geherstructureerd in Jinwen Institute of Technology in augustus 1998. In 2001 werd Applied Engels afdeling opgezet, en begon vier jaar en twee-jarige opleiding studenten te werven. Tegen die tijd, de vijf-jaar junior programma niet meer nieuwe studenten ingeschreven. In 2003 werd de Continuing Education programma opgezet en opende haar deuren voor de tweejarige universitaire avondprogramma en in service-weekend-programma studenten.

Aan de start Applied Foreign Language programma in het junior college, de heer Chang, de voorzitter, met de visie van de globalisering, had enorme fondsen geïnvesteerd in het werven van buitenlandse en binnenlandse taalonderwijs professionals, in aanvulling op de aankoop van hoogwaardige audiovisuele onderwijs apparatuur. Met de uitstekende harde en zachte materialen, is het toegestaan ​​de creatie van veramerikaniseerd Engels leeromgeving, en schiep de zogenaamde "Global Village", die bekend werd onder de noordelijke technologische instituten en universiteiten op het moment. Na jaren van grote inspanning, heeft het Applied Foreign Language Department met succes bouwde zijn grote reputatie en won de titel als het noorden "Jinwen" en het zuiden "Wen zao", het symbool van het succes in het cultiveren van de studenten met een uitstekende Engels taalvaardigheid.

In antwoord op de maatschappelijke behoeften en in lijn met het beleid van de overheid, de vijf-jaar junior-programma in 2002, en de twee-jaar universitaire opleiding in 2005 was gestopt om nieuwe studenten te werven. Op dit moment zijn er drie klassen voor elk niveau, van eerstejaars tot senioren in de vier jaar dagprogramma. Wat de twee-jarige opleiding in de school van permanente educatie, is er één klasse elk voor de junior en senior niveau. In totaal zijn er 14 klassen in de Toegepaste Engels taal programma.

Met de vooruitgang en de effectiviteit van het niveau van het onderwijs contactadvertenties, en geavanceerde onderwijs apparatuur, heeft de school de normen van de technische universiteiten vervuld en dus toegepast worden opgewaardeerd naar de universiteit van wetenschap en technologie. Na de MOE evaluatie werden alle zestien afdelingen en administratieve eenheden gerangschikt als hoogste één niveau en dus de school werd bevorderd en geherstructureerd als Jinwen Universiteit voor Wetenschap en Technologie in februari 2007.

Educatieve Goal

Studenten worden verwacht om goed te leren over de onderwerpen als de hands-on ervaring in de school. Zij zullen het beheersen van de Engels / Japans vaardigheden luisteren, spreken, lezen, schrijven en vertalen. Studenten zullen ook worden uitgerust met professionele kennis op het gebied van het Engels / Japans onderwijs, opvang, en bedrijfskunde.

 1. Engels Divisie: Binnen de drie modules, de Business Administration richt zich op het helpen van de studenten die het doel van het werken in business administration voor multinationale organisaties stellen. Engels onderwijs module zal studenten te helpen om banen in het Engels leren organisaties te vinden. De receptie Module studenten in staat stelt om te worden aangeworven in deze hotels de werkplek, luchtvaartmaatschappijen, tentoonstellingen, en de luchthaven.

 2. Japanse Divisie: Studenten zullen vloeiend in het Japans te luisteren, spreken, lezen en schrijven. In meer geavanceerde leren, zullen ze behendig in het Chinees-Japanse vertaling zijn en kan een Japanse tolk worden. De afdeling biedt Japanse cursussen met een focus op het bedrijfsleven, samen met de geesteswetenschappen cursussen, om de behoeften van het bedrijfsleven te voldoen.

Functies

 1. Leerkrachten helpen te verbeteren lesmateriaal en manieren om de instructies over te brengen, en hen aanmoedigen deel te nemen aan het onderwijs de concurrentie, om de kwaliteit van het onderwijs te verhogen.
 2. Verbeteren van kennis van het Engels van studenten, vooral in schriftelijk.
 3. Broeden de talenten op het gebied van het bedrijfsleven, Engels onderwijs, en de receptie.
 4. Vergroot de mogelijkheden voor studenten om deel te nemen aan internship door samen te werken met bedrijven en Engels leren instituten.
 5. Integreren licentie overname in cursussen, met inbegrip van algemene taalvaardigheid Engels, zakelijk Engels, internationale handel, conferentie en tentoonstelling, vreemde taal gids, webdesign en computer-gerelateerde programma's.
 6. Het stimuleren van buitenlandse studies, extramurale stages en studeren in het buitenland voor academische graden.
 7. Het verstrekken van een verscheidenheid van uitgebreide trainingsprogramma's en het creëren van een e-learning omgeving, toegankelijk altijd en overal via het internet-technologie.
 8. Verlenen van diensten aan geallieerde scholen, andere scholen, en scholen in afgelegen gebieden.
 9. Het verlenen van diensten aan lokale bedrijven en coöperatieve onderzoeksprojecten bevorderen met business bedrijven.
Deze school biedt programma's in:
 • Chinese
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Taiwan - Taipei
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Taiwan - Taipei
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan