Read the Official Description

Het doel van de Tourism Management afdeling is om lang de studenten te leiden hun hele leven, om hen te vertegenwoordigen een leven gericht onderwijs en hen voor te bereiden om het toerisme sector milieu.

De taal van het onderwijs in Toerisme Management afdeling is in het Engels. Verplicht; één van de Duits, Japans, Spaans, Frans, Italiaans, Russisch en de Portugese taal worden aangeboden als taalcursussen. Trouwens, een van deze wordt ook aangeboden als keuzevak derde vreemde taalcursus.

Binnen het concept van de uitwisseling van studenten; Erasmus biedt de kans op studeren in het buitenland van 6 tot 12 maanden. Als zijnde de enige universiteit die Turkije in het Europees Netwerk van University Colleges in toerisme (ACCEPT) organisatie, Ministerie van Toerisme Management stelt studenten om de aceept project weken dat wordt gehouden in diverse landen, bijvoorbeeld in Zwitserland in 2014 bij te wonen.

De groeiende sector en het ontwikkelen van diensten brengen de noodzaak van de werkgelegenheid gekwalificeerd personeel. De opvoeding van Tourism Management afdeling is gebaseerd op het stimuleren van studenten om dynamische, goede communicatie deskundige, ondernemer en goed opgeleid, in de context van de theoretische en praktische cursussen. Aan de andere kant studenten worden aangeboden aan de economie, het bedrijfsleven en wetten cursussen. op deze manier Yasar University stelt studenten in staat om een ​​breder perspectief in het veld te krijgen.

Onderwijssysteem is verrijkt met conferenties en seminars die het bouwen van een brug tussen universiteit en de toeristische sector. Deze verrijking resultaten met het toenemende bewustzijn, het vermogen van het creëren van een sociaal netwerk en het verkrijgen van een ander aspect voor studenten. Als ervaring is een belangrijke factor voor het scheppen van vaardigheden, met name in de toeristische sector, zijn praktische cursussen in internationaal voorkeur hotels zoals uitgevoerd; Renaissance Otel Izmir, Swissotel Efes, Movenpick Hotels. Stage is ook verplicht voor 60 dagen die wordt beschouwd als gedetailleerde informatie en relevante ervaring in de toeristische sector.

Toelatingseisen voor internationale studenten

  • Ingevuld aanvraagformulier - Middelbare school diploma, einddiploma, transcript en referentie brief voor undergraduate aanvragers - Universitaire graad, transcriptie en academische referentie brief voor afgestudeerde kandidaten - Bewijs van Engels taalvaardigheid - Kopie van het paspoort - pasfoto's
Program taught in:
Engels
Yasar University

See 22 more programs offered by Yasar University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
10,500 USD
per jaar
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum